follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Monday, January 26, 2009

Sepetang Di Tasik Idaman, Bangi

BISMILLAHIRRAHAMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Tatau la cmner sy blh terlibat dgn aktiviti mkn2 mereka petang ni... BB la ni yg ajak, sib bek dia belanja... Klu tak, kompom sy xmo g :p Tengkiu BB... Tengkiu gak kt Abg Long sbb jadik supir kami ari tuh... Kui kui kui... Yg sy kenal join mkn2 ri tuh, Idagirlz, wanzai, bigboss, budak_nakall, abg long, emieslah... Yg lain2 tu, tak sempat bkenalan lagik! Al-maklumla, sy ni pemalu orgnyerrr... Hua hua hua! Baiklah!


Main buai sambil berangan mau kawen sama anak raja! Huahuahua... Ni dok tunggu yg lain sampai la ni... Nak makan dulu, restoran tak bukak lagi!

Punyalah kitorg bsemangat nak makan kat cni, kul 3.30pm da sampai kt tasik ni, even restoran kt tasik ni bukak kul 5pm... Abg Long la tu, semangat giler nak mancing, alih2 sampai cni, aktiviti memancing kt tasik ni dibekukan sampai raya cina... Kesian dia, kempunan nak mancing ri tuh!


Panas ooo... Naperlah dorg pilih meja ni?!




Makan time! BB sampai teleng pala makan! Huahuahua...


Bro wancai kawen kt pelamin restoran Tasik Idaman... Kui kui kui...


2 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

seronok ek makan2 open air.

Luna said...

Liza - hik3! besh!