follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Friday, December 11, 2009

Shopping Sampai Sawan?


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


November dan Disember, bulan sy shopping sakan sampai hampir nak sawan.. Wawawwawaa.. Mau tak cepat kering poket kalau begini? Tak cukup dengan online shopping, g mall pulak dah.. Berikut merupakan shopping items yg received tis week.

Finally, beli jugak tis maxi dress. But, lining dress ni singkat sangat dan jarang la, stakat paras lutut sahaja. Terpaksa hantar kedai utk alter. Tukar dan labuhkan lining. Nasib baik tak mahal upah jahit.

Pussy Cat dress. Hahaha, bukan penyanyi tu la, but jenama baju ni. Dah lama sy mau beli baju design tingkat2 begini, tp tiada yg berkenan di hati.

I called it as 'Baju Guni'... Why? Coz for me, material baju ni lebih kurang seperti guni beras kaler coklat yang jual di Pekan Papar tu.. Hahaha.. Bau baju ni masa dapat ari tu pun lebih kurang bau guni beras tu. Tp serius, baju ni sgt comel.

I tot baju ni kaler purple, rupanya kaler merah/maroon or lebeh kurg la tu...

Baju ni bakal menjadi pakaian ke lab...

Ini juga. Huhuhu...

End of my story today... Mau packing2 utk balik Sabah petang ni.


2 comments:

nurulfaridah said...

waahh..byk bye luna shopping..hee
kt website mne nih? :D

Luna said...

hik3! kt facebook sgt byk...