follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, September 12, 2009

Majlis Berbuka Puasa Bersama CO


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Nak dijadikan cerita, boleh sy sampai kem tu kul 7.40pm, walhal waktu berbuka was about 7.10pm. Ishkkk, terlewat sudah! Macam VVIP pula sampai lambat. Sampai jer kt kem, org lain dah selesai makan. Nyway, tak berniat pun nak makan kt kem tu. Pergi sana just untuk jumpa kawan-kawan coz long time no see la...

Tau pasai pa lambat?! UMP dgn kem kt Taman Gelora tu, klu drive just about 30 minit da sampai. Saya sudah bertolak dari UMP kul 4pm, pastu pergi ke pejabat pos kt Gambang, pastu pergi hantar seluar slack nak alter kt Teruntum, pastu pergi solat Asar kt Kem Pertahanan Awam (beetween Teruntum dgn Kuantan Parade), pastu pergi buat facial kt Berjaya Megamall, pastu pergi MakeOver kt STAGE East Coast Mall (lastly berbuka puasa dgn sebiji gula-gula mentos kt East Coast Mall). Then terus ke kem.

Nyway, sempat jugak la berjumpa dgn beberapa org sahabat yg dah lama lost contact. Itu yg penting.

YM Lt Kol. Tengku Dato' Sri Kamarulzaman Ibni Al-Marhum Sultan Sir Abu Bakar
Pegawai Memerintah Batalion 1 Rejimen 505 Askar Wataniah

Tengku Dato' kah yg tinggi sgt, atau sy kah yg pendek sgt?! Nyway, beliau memang sgt tinggi. For this pic, tiga kali amik gambar, finally yg last ni je ok. Take 1, gelap. Take 2, silau. Take 3, gambar ni la.. Mau tak amik gambar banyak kali, pakai kamera enset jer. Kamera canggih tertinggal dalam beg duk dlm kereta.. Takkn nak suh Tengku Dato' tunggu pula while sy pegi amik kamera dlm kereta tuh. Takde masa beliau nak tunggu, lagipun masa tu, he was on his way to surau for terawikh. Nyway, credit to Yanti for this pics. Nice.

Okeh! Berikut merupakan gambar2 yg lainnya... Credit to Pak Daud for these pics...



Dan si gadis2 manis itu.... Hik3! Manis aper...

...dan suami yg beristeri 4 itu wajib berlaku adil kepada isteri2nya...
Gambar sekadar hiasan saja.. Hak3!

Dan gambar ini sgt suweet! Dengan AO saya, Acam Baik! Baik ke?!

Mekap ni sy tak berapa mau suka! Sy lebih suka kepada makeup smokey eyes...

Dan gambar terover melaram.. Hik3! Suke la! Dan baju ini pula sudah tinggal kenangan kerana baju ini sudah bocor kerna terover heat semasa meng'iron'!


2 comments:

yan said...

iyelah tu luna lanun...yg x best nyer dtg lambat xsempat nk makan kn? huhuhu...cian nyer die...patot la lambat..rupanya ade agenda len..g make over dlu la..ahakz..tp mmg cun la u punye make up..tp xpe pas g amek sluar g makan tempat 'best' ye..hihihi..upppss..

-yanti-

Hernawati Lahading said...

yanti, syhhhhhhh... diam2 sudah! hahahhaha.. lepak smpi kul 2 jugak! byk sgt org yg nk diumpat! hahahahhha...