follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, October 20, 2011

Disihir Guna Gambar Dalam Facebook

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Sentiasalah berwaspada... Dunia sekarang ni, macam-macam cara orang yang dengki boleh buat kat kita... Sebagai umat Islam, jauhilah perbuatan sihir atau segala perbuatan yang boleh membawa kepada syirik dan menyekutukan Allah.




8 comments:

purpl3h0lic said...

hemm . nauzubillah .
tulah . klau ade fb uat private gmbar keyh .
sape yg btol3 boleh prcye je boleh bukak . tmbhan pulak fb skrang boleh dwnlode ag pic . hemm ''.

Nazirah said...

akal manusia semakin pendek

aimie amalina said...

aihhh
mcm2 skrg ni
bahaya betol..

My Sweetheart e-Shop said...

So jaga2 k... sgt cari gaduh ngn org....

pe2 hal visit my blogshop k... http://mysweethearteshop.blogspot.com

and promote skali ek...hihi tQ

NOVA said...

manusia sekung tak penah puas dngn apa yg mereka ada..... dunia2....

anitadiana said...

bahaya gak FB ne...macam2 boleh dibuatnya...

melyssa_nadiea said...

sbb tu la x brani nak ada FB dah..huhuhu...better xde FB..bkn ada kebaikan pun..huhuhu..keburukan lg byk aku rasa..

Mat Tampal said...

Mat mintak izin untuk share entri ini di blog Mat..harap2 ilmu ini dihalalkan :)


copytampal.com