follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, October 25, 2008

Raya dgn St Josephian, Class of 2001

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM


Kami langsung tak merancang untuk bertemu pada hari raya tahun ni... Most of my friends da lama lost contact. Aku dapat contact Diyana dgn Zarifah pun through Friendster. Pada mulanya, just nak g umah Diyana dan Zarifah... Then Zar timbulkan idea untuk g melawat kawan2 lain coz dia ader contact beberapa kawan lain. Kami aper lagi? Jom ronda raya!

Ramai kawan yang kebetulan tak available pada hari tersebut coz ramai yang da balik ke tempat keja masing2. Orang da nak mula keja. Yang sempat kami lawat masa tu just, Zulfadli (apa tah nama kg dia tinggal tuh!), Yazli (Kg Pengalat Besar), Juridah (Kg Pengalat Besar), Aznaem (Kg Takis) dgn Salwatie (Kg Takis). But insyaAllah, next year kami akan rancang awal skit supaya masing2 blh arrange schedule supaya kami leh jumpa on raya. Hope so!

Lokasi pertama adalah rumah Zarifah, bergabunglah three stooges ni lagik!


Kemudian ke rumah Zulfadli dan Yazli...
Kemudian kami menghala ke rumah Ijue. Dia ini adalah budak yang paling sewel semasa dalam Kelas Tingkatan 5A pada tahun 2001 di SM St Joseph Papar. Huhuhuhu...Mengakhiri hari kami adalah ke rumah Aznaem...Keesokan harinya, kami beramai-ramai menghadirkan diri ke rumah Salwati di Kg Takis, Papar.


No comments: