follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Sunday, November 15, 2009

Byk kerja pigi tambah kerja!


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Haishhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! Bikin panas sja! Sabar ja la... Lab report bertimbun lg yg blm marking. Exam week suda mau abih. Markah harus diserahkan secepat mgkin utk di'key in' ke dlm system. 2 more sections to go. Nengok! Nengok! Apa yg bikin menyakitkan hati mlm ni! Kan dah kata, shake elok2 skit, pastikan penutup shaker tu btul2 rapat. Tengok! Tengok!

Tengok! Tengok! Apa suda jadi?!

Tengok! Terpelanting penutup shaker tuh!

Tengoklahhh... Wawawawwawawawa...

Abis meja sy ni. Nasib baik laptop sma enset canggih x kena! Klu tak, terpaksa beli laptop baru again sma enset canggih!

Slipar sumer kene tempias!

Punyalah jauh telekung n sejadah ni sy gantung, kena jugak!

Part ni yg paling parah! Macam darah! Pekat!

Seluar yg sy pakai semasa kemalangan berlaku! Baju pun kena. (Baju dah rendam)

Haishhhhhhhhhh... Baru mau start marking lab report yg berlambak tuh, dah di'bz'kan dgn kemalangan ni! Jadi bibik la sy sebentar.

Cleaning in progress...


Mengambil masa hampir dua jam utk membersihkan kesemuanya... Haishhhhh!! Hampeh sungguh! Kemudian selepas sesi lap mengelap lantai, kerusi, meja, loker, dan segala2 barang yg terkena tempias...

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!





Humak aihhh!!! Berkilat seh! Lama sudah tak nampak lantai bilik sy ni berkilat cmni! Suke! Suke!



Kotoran degil itu pun hilang.. Fuhhhhhhh!!! Sakit pinggang lap lantai tgh mlm buta! Hampeh sungguh!


2 comments:

Aujinz said...

Hahahahha.. ini mesti kes bancuh neskepe sebab nak berjaga malam..

itu namanya dogaan.. ko kene sabo..ahaks..

Luna said...

ojinx - :-w sadap mung!