follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, November 18, 2009

Marking Lab Repot punya crita!


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Huh! Sudah diramal perkara ni bakal berlaku.. Uwaaaaaa... Da sebulan buat menatang ni! Tak siap2 lg. Due ari khamis ni! Ishhkkkk!! Meh kite buat kalukulation skit:

4 seksyen x 30 lab report/seksyen x 9 topic = 1080 set of lab reports!

Humang aihhh!!! Naik kematu jari, tangan, kaki, punggung kerna mau tanda lab report ni dlm masa sebulan! Haishhhhhhhhh!!!!

Ni baru 2 seksyen punya lab report... 2 seksyen lg duk kt atas meja kt lab.

Lab report marking on progress...

aik?! kotak apa lak ni?

sdg marking depa punya discussions... nak tgelak pun ada, nk nanges pon ader, nk marah pun ader bila bca jawapan2 yg pelbagai ragam dan rupa dr budak2 ni! camtu jugak kot my lecturer masa marking our lab repot masa zaman2 undergraduate dulu.. huhuuhhuuhu.. sedang rasa perasaan tu skrg!

baik aper saye ni! tgk! tgk! tgkkkk!!! I bg u full mark okeh!

ni part yg plg best ni! take 5! pekena big apple sama teh panas! humak aihhh!! belasah sorg2 6 bijik ni. sehingga menjilat jari tangan, kaki, dan dinding! hahaha... best! best!

Oklah.. Sy mau smbg marking ini lab repot!


2 comments:

Aujinz said...

aku suka yang part Big Apple tue.. meh sebijik..ahaks...

Luna said...

ekau psl mkn sumua suka!