follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, November 14, 2009

Sukenyer Sayerrr...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Hahahahaha... Finally, my parcel just picked up yesterday... New parcel, parcelsss actually. Ngeh ngeh ngeh! New parcels mean new dresses?! Wahhhhhhhh sukenyer sayer... Let see wat i got here! Malas mau cerita pjg lebar.

Actually, it is not d dress but d handbag. Grabbed it for RM59 from River Yorshini

This dress is 1 piece, the sleeve is attached with. Sgt suka baju ni. Suda dirasmikan semalam.. Hahaha.. Suke! Suke! Yg ni harga juge RM59 form River Yorshini

This Marloca dress was RM59.90. Baju ni buat sy kelihatan seperti pregy mama. Kembang cam ngandong jer pkai baju ni!

Baju ni agak fit utk sy... Have to loose weight lg ni! Adusss... This is also Marloca from Juicee Fashion. Grabbed it for RM45


6 comments:

Aujinz said...

huaaaaaaa....

Amy.. ko bagi kat aku satu..ahaks.. aku nak handbag tue bole..bagi kat aweks...ahaks..

Luna said...

ojinx - byk la ekau punyo bg! g la bli sndrik kt psr mlm! hahhahaha... bli mahal2, nk bg kt org. bli yg murah2 jer klu nk bg kt org.. yg mahal2 tu, utk kite. x rugi!

nurulfaridah said...

beshnye..hehe

Luna said...

nurulfaridah - ni mengabiskn duit nmanya.. hahahaha...

nurulfaridah said...

luna mmg ske shpoping on9 ekk? ;)

Luna said...

nurulfaridah - bkn suka shopping on9, tp suka kt baju2 cantik n vogue.. huhuuhu... x kira lah kt online ke, kt shoping complex ke, kwn jual ke, tibai sume, klu ader duit! huhuhuhu...