follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday - Berhemahnya Pemandu Kenderaan di Sabah

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM



Pemanduan pada waktu malam, dengan kenderaan yang kurang di atas jalan... Kelajuan kenderaan di hadapan saya adalah seperti di atas... Ini bukan lori atau pun kenderaan berat okeh! Pesanan ikhlas saya, sila jangan tiru aksi ini okeh! Ambil gambar semasa sedang memandu!


15 comments:

Ahmad Ismi said...

orang sabah disini..Teharu pulak ^^V

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

berhemah ni..heheh..

eliyaezlinalias said...

wahhhhhh
kalah kalo race ngn rebit nehhhh
hehehhe

adan said...

jalan kat sabah tak macam semenanjung.. semenanjung ada lebuhraya.. sabah ada jalan berlubang.. memandu berhemah menyelamatkan nyawa..

Kancil 8349 said...

kalau jalan rata confirm laju ndak macam tu...hehehe....

Frause said...

luna cukup bahaya....boleh mendatangkan kemudaratan nih....bwahahahahah...apa la punya slow...

KiMiE said...

haha berhemah sangat ni.. Salam kenal.. :D

LUNA LANUN said...

adan - caittttt... jln berlubang tu kt kg2 jer... main road sentiasa dibaikpulih mana2 yg perlukan pembaikpulihan okeh. tp memang dah sikap pemandu di sabah yg suka memandu perlahan walaupun di atas jalan utama...

kancil - jalan penampang-KK rata ba... dua lane lagi tu... bikin panas sja klu ada kenderaan yg slow di lane laju.

Oh Oeya said...

hehehehe.. ni bukan takat berhemah saja ni Luna.. ni kategori bersopan santun dijalanraya :)
bagus dak ni.. anak sapa laa ni :D

syahnabil said...

Bawak slow ni kadang baik,kadang tak baik jugak...

anamizu said...

wahh berhemahnye beliau :P




salam kenal,
cik ana.

syakey said...

lemah kalau orang pandu macam ni. kasik lahhh laju sikit. :P

Picoz Shupalula. said...

biar lambat asal selamat. btw, dah follow awak :D

Xavi De said...

kenapa tak tolak jer kete tu...wahaha..XD
MyVi ea...?

HasrulHassan [HH] said...

Org Sarawak pun camtu gak .. saya pernah merasainya.