follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, November 02, 2011

Gebunya dia ni...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Okeh, entri berikut dibuat atas permintaan seorang sahabat untuk mempromosikan gambar anak buahnya untuk satu contest dalam Facebook ni. Sila lihat gambar berikut...


Nama saya MYA IMAN HUMAYRA BINTI MOHD HAFIZAN... Comel tak Mya?! Gebu tak Mya?! Kalau comel, kalau gebu, nak mintak tolong kat untie2 dan uncle2 semua boleh tak?! Nak mintak tolong kat untie2 dan uncle2 semua tolong 'like' gambar Mya kat satu contest dalam Facebook ni, Baby Hippo Contest. Untie2 dan uncle2 semua cuma perlu klik pada gambar Mya kat atas ni untuk pautan ke Facebook. Kemudian, untie2 dan uncle2 semua klik 'like' je pada gambar saya tu. Jasa untie2 dan uncle2 semua sangat Mya hargai... Muahhhhhhhhhh kat untie2 dan uncle2 yang sudi 'like' tu.


7 comments:

fiza said...

Comelnya...putih melepak ☺☺

Oh Oeya said...

Comelll sangattt :)

azam said...

wah gebunya...sukalah....

NinaAz said...

macam anak korea+jepun..hihi..COMEL!

Sanam said...

Super lovely blog :D

Day By Diva
Day By Diva

Thania said...

soo cute... singgah n follow..
lawati lah blog sy...
http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

.ain. said...

putih nyeee. mcm cine :)