follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Sunday, April 03, 2011

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum.. Slmt malam readers! Okeh, sy malas mau karang ayat sendiri, sy copy paste dr entri asal belog BEN ASHAARI seperti berikut: 
  • Tarikh Pengumpulan: 03.04.2011 1700 - 05.04.2011 1700
  • Tujuan Pengumpulan: akan diberitahu pada segmen akan datang
  • Blog akan disenaraikan di SINI
SYARAT PENYERTAAN 
  • Buat entri bertajuk : GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA
  • Letak HEADER BEN ASHAARI BLOG seperti di atas
  • Tinggalkan url entri kamu dlm ruangan komen entri asal di SINI
 Itu saja... Okeh tata titi tutu...



23 comments:

nur ikhyar dee said...

datang menggegar kat sini...kita satu grup :)

Sembang Kemas said...

kasi gegar blog!!!

LUNA LANUN said...

nur ikhyar dee - jgn smpi terjadinya tsunami dr gegaran itu, dah la.. hahahha...

Saiful Bahari - hik3! baru mau mgegarkan blog ni!

NazurahMN said...

gegar dari kumpulan 5 . yeahhhh ! hahaha .

Cik Bambam said...

Datang ziarah n folo ahli kumpulan 5!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

LUNA LANUN said...

Nazurah - yeeeeeehaaa!!!

bambam's - hik3! tengkiu!

asyifamustaffa said...

folo dri kump.5...kasi gegar !!!!

c i k r i f a h said...

terjah sini sambil follow
jom singgah blog kte pulak ;D

gegar 1 ribu blog April

top post ;
ABPBH and Johnny Depp

seronok gila jumpa blogger² otai

yuppiyupiyu ke upu?

LUNA LANUN said...

Asyifa - yeehaaa!

cik riffa - semua ahli kumpulan 5 akan digegar dlm masa tdekat ni!

Cik Cempaka said...

Singgah berehat kat blog comel kamu jap...lepas ni nak sambung kayuh basikal sampai negeri cina...

Jom join segment kill n die ramai2..

Sebelum kena kill, dah die dah

akufakhrul said...

kasi gegar! hehee...group 5!

Anonymous said...

splashh splashh !~ yeahh ck naik jet ski dr blog abg ben ni *sila jgn pcaya ttg jet ski*, salam perkenalan ! :D mai dtg blog ck pulak ye, dtg naik jet taw, lagi laju :D

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Amirul firdaus said...

salam gegar dr kumpulan 5!!
jemput singgah ke blog saya!!
http://alkisahfirdaus.blogspot.com

Anonymous said...

menggegarkan sini..
saya dari kumpulan 5 juga.. \(^_^)/
jom lawat blog saya..
http://budingyun.blogspot.com

shafinaz (: said...

Group 5 eh ? sep ! btw , happy blogging !

anumuchan said...

Salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

panda montel said...

hi.. wen dtg dari kumpulan 5. sedang berusaha nak follow semua ahli grup tu. JOm ramai2 kasi gegar...

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

bicara mak dara said...

Mak Dara datang terjah hehe =)

Karen Monica said...

misi menggegar blog ini :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-1.html

LUNA LANUN said...

tq semua yg sudi menggegarkan belog sy! :P

Zai Zamree said...

mai gegaq kt sini