follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, October 24, 2009

Hobi Baru - Online Shopping


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Mula-mula shopping benda-benda yg diperlukan sahaja. Lepas tu tengok kt YouTube cara-cara pakai mekap yang betul, terasa lak nak try. Then, g la shopping make up. Mau sebulan jugak asyik berfikir dan bercakap tentang mekap... Tidak mampu untuk dapatkan M.A.C di Kuantan ni, terjumpa pula STAGE outlet di East Coast Mall ni. Mula-mula dalam fikiran cuma ingin membeli eye shadow, tapi setelah dimekapkn dan setelah dipujuk rayu oleh salesgirl di situ, akhirnya RM500 burn mcm tu jer beli mekap! Ishhhkkkk menyesal gak!




STAGE East Coat Mall Kuantan

Sudah jemu dengan mekap, beralih pulak kepada shopping baju. Bermula dengan hanya melihat-lihat di online store, kemudian mula membeli dan membeli, kemudian addicted! Aduhhh!! Beli yang mahal-mahal pulak tuh! Boleh cepat kering duit saya dlm Maybank account tu nanti! Harus dikawal semua itu!




Kemudian, lately minat terhadap photography semakin menjadi-jadi. Bermula dengan compact digital camera, kemudian tiba-tiba rasa taksub pula dgn DSLR.. Aduhhhhhh!!! Pening terus kalau berterusan begini.


2 comments:

gardies gerndoot said...

hohoho...
dslr??
aku setuju klu ko beli...
walaupun xde untungnya sama aku...
tp aku ttp setuju...
jangan kasi abes d baju2 mahalmu jak..

Luna said...

wawwaawawawawawwa.. cikai2 pun, mau abis rm3k jugak ni klu beli ni. blh la nnt aku jd jurukameranya si santi. aku nda mntk mahal, ckup byrkn tmbg kapal terbang ku pegi balik ja! hhahahhahahha...