follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, October 22, 2009

Saya Sudah Ketagih?!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM 
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
 
Assalamualaikum...
 
Ketagih?! Owhhhhh.... No! No! No! Apa sudah jadi ni?! Semakin menjadi-jadi pula. Lately, saya sangat suka browse gambar-gambar baju yg jual online (Juicee Fashion, Johor Joyous, River Yorshini, Shopping Roll, Arnie's Style) dan beberapa online shop yg lain. Sekadar menyenaraikan sebahagian sahaja... Setakat ni sudah membeli 2 pasang baju from Zara Cute Wear and Juicee Fashion. Tidak tahu macam mana boleh terjebak. Adussss!!! Harus dibendung! Saya memang sangat suka shopping. Hobi baru, tu pun sebab ada duit. Memandangkan saya terlalu sibuk untuk shopping ke mall, maka saya beralih ke online shopping. Segala-galanya di hujung jari. Ya ka tu?

Sudah agak lama aku perhatikan baju ni di Facebook, tapi masih berkira-kira untuk membelinya... Sabar Luna! Kau harus sabar! Ikut nafsu sangat, nnt lesu...



Kemudian baju-baju ini jugak menarik minatku... Sekadar minat, belum terniat untuk membelinya.. Kamu rasa bagaimana? Cantik kah?!
I'm addicted with purple... Pantang melihat kaler purple, mesti mata terpukau seketika.











Dan utk dress yang labuh.. Berikut yg menurutku sangat cute. Anda rasa bagaimana?


Terpikat dengan sandal model ini... :P
 


Baru tadi meng'order' items berikut dr Ruver Yorshini... Pre-order, bayaran sudah selesai, sedang menunggu penghantaran sahaja...
Long Sleeve Dress
Material : France Fluff
Color : Red
Price : RM 59.00
Size : Free Size
Measurement : Length 71cm, Bust 92cm

Begs
Material : Artificial Leather
Color : Purple
Price : RM 59.00

Sungguh tidak sabar untuk memakainya..


2 comments:

gardies gerndoot said...

mmg ko sudah agak gilak!!!

Luna said...

gila ka tuh?! aku rasa aku blm gila ba lg ni! hahahhahhaa...