follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, March 24, 2011

Kembali ke Sarang Lama


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum readers...

Duhhh!!!! Sarang pulak dah?! Sarang apa?! Sarang mana?! Saranghaeyo tu ka?! Sarang bukan sebarang sarang... Sarang seperti foto berikut...

Ini labcoat siapa?! Saya pinjam dulu okeh! Sedang tunggu labcoat lain dari Sabah sana!

Sahabat2 seperjuangan musti kenal ini sarang kan?! Akan bersarang di sini sampai viva... Cepatlah selesai semuanya! Terlalu byk perkara yg ingin dikejar... Masa semakin lama semakin berkurang buat saya. Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku.

Dulu buat adsorbent, SV dr sana Sudan mari, skrg ni buat membrane, projek leader sana Bangladesh mari! Masing2 punya loghat English sndri... Dulu dah tune kepala utk phm English Sudan PM Abdurahman tu, skrg ni kena tune pulak kepala ni utk phm English Dr. Iqbal. Baiklah!

Seblah kaler biru muda, seblah lg kaler ijo... Baguslah! Meriah sikit tgk kaler2 kt tangan bila sedang buat kerja!

Dulu zaman2 mengerjakan lab work master, clean room punya lab shoes x ensem mcm ni! Koyak sana, rabak sini. Huhuhuhu... Skrg dah tukar lab shoes ini. Harap blh tahan lama la... Nampak lak brand asadi itu! Hiks!

Baiklah! Mau beredar dulu dari ini meja... My postdoc boss sdg menunggu di Gas Lab.

Wassalam...


2 comments:

Ina Azrina said...

Lab shoes asadi tu busuk tak????!! Hahahaha!!

Luna said...

ermmm.. kak ina, kena tgk kaki saper yg pakai?! kna tgk kaki busuk ke x.. tahap kebusukan lab shoes tu bgantung kpd tahap kebusukan kaki... sy punya lab shoes wangi, sbb kaki sy tiap2 ari sembur myk wangi! hahahahahaha!