follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, December 29, 2011

Penangan Drama "Tentang Dhia". Ini betul lawak punya!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Okeh, saya admit malam ni tengok episod akhir drama Tentang Dhia sambil having my dinner, tersekat-sekat nasik nak turun ke kerongkong sebab menahan sebak tengok cerita tuh! Tak sangka lak sad ending.... Haishhhh... Tak follow pun cerita tu dari awal, dan ada banyak episod jugak yang ter'missed'. Layan waktu lapang jer...

Okeh, cut the crap. Nak kongsi cerita ni pulak. Jumpa kat Facebook, kawan share.


Hahahaha... Bijak gak dia ni buat conclusion... Lawak jer...


15 comments:

mizz.miza said...

luikuikui ....lawak ehhh

pha is said...

pergh... creatif....

Citarasa Rinduan said...

hahahhahahahahhahahahhhhhhhh

kak gelak tak ingat dunia

aimie amalina said...

kakakaka
adoiii
penangan tentang Dhia ni :)

mumui said...

semua mati... kekekeke

Cik Lia Lomi said...

hahaha, agak betul juga conclusion itu..

LUNA LANUN said...

semua mati! nk ingatkn kita semua tentang mati... ok la tu!

mrs puex said...

comeynyee..tp mmg btol pon cite asik mati jek..huhu..tp mmg meenangis la tgk cite nih..:D

Cik Yuyu said...

wahahhahaaaa. kreatippppp.

Dba Dealova said...

tertinggal lagi sorang....nenek azmi

IMANSHAH said...

singgah tgk Dhia

Dianaa said...

Hahaha! Lawak ah! Tp memang best la cite tu :)

Maz said...

cadangan tu sama ngan i la...hehe...

aneka busana muslim said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Syieda™ said...

pasni Tentang Dhia 2 mesti yg seram2 kan? hihihihi