follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, December 31, 2011

Selamat Tinggal 2011... Selamat Datang 2012...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Entri yang pastinya cukup ringkas kali ni. Saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Masihi 2012 kepada semua pembaca tegar/setia/senyap (dan yang sewaktu dengannya) blog ini. Terima kasih di atas kelapangan yang diberikan untuk berkunjung dan membaca entri-entri dalam blog ini. Kunjungan anda semua sangat saya hargai. Mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau ada yang kecik hati bila saya tak follow kembali ataupun ada komen yang tidak dijawab. Maaf sangat-sangat.

Okeh, mengenai azam 2011 saya. Adakah sudah tercapai?! Terus terang, setiap kali menjelang tahun baru, saya tak pernah pasang apa-apa azam. Ermmmmm... Memang itulah saya. Huhuhu... Apapun, my biggest achievement untuk tahun 2011 adalah my Master Degree. Tiada yang mampu terucap apabila segalanya selesai setelah terlalu banyak pahit getir perit yang terpaksa dilalui untuk menghabiskannya... Huk3! Sedih woo!

Anyway, sekali lagi SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU MASIHI 2012. Semoga kesempatan masa hidup yang Allah beri pada kita ni, dapat digunakan sebaik mungkin. InsyaAllah.

Jemput makan... Sekadar selingan untuk penyeri entri! Kih3!

Tom Yam Kung Secret Recipe. RM16.95. Huk3!


19 comments:

Bulan Syurga Firdausi said...

sedapnye...slmt thn baru ye

mumui said...

selamat tahun baru 2012... =)

Cik Bhulat said...

tak pernah try lagi menu ni di sr. lazat x? wuhuuu, udang dia seksi.buat i tergoda..hehe

hepy new year..moga hari2 mendatang kita mendapat keredhaanNya

LUNA LANUN said...

Cik Bhulat - pada tekak sy mmg sedap... berbaloi la dgn harga dia tu! udang pun segar dan sgt sedap! tp xtau la pulak pd tekak org lain... hu3!

suzie rahman said...

terliur!!!

AL-QASSAM said...

Jom kita ambil cakna pasal mahasiswa pula di sini:
Masa untuk Perubahan

Marina said...

sselamat tahun baru luna! tahniah dah abiskan master degree...

mrs puex said...

fuhh..mmg malatopss...:D

Cik Ana said...

Selamat tahun baru :D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

best nya tomyam secret recipe ni! boleh cuba..

Maz said...

Selamat Tahun Baru 2012

jemputlah follow blog saya yg tak seberapa hatimamaz.blogspot.com

unieMARKS said...

Happy 2012 :)

Pinkyz Ladies said...

tag awak
http://pinkyzladies.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html

Syaifuddin said...

singgah lalu dan follow...best entri.. follow me back k

Firdaus® said...

besar giler udang dia~ dan besar harganya..hahahha

che sakinah said...

hi! selamat tahun baru juga! :)

myDestro said...

Nice blog. Informative and well organized.

sI nYemPerEnG said...

hepy new year , anyonyo lapiaqqqq laaa tgok makanan=(

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

salam . i follow u ,follow me back ya . ngeh2 . http://www.ali-punyakata.blogspot.com