follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Sunday, January 22, 2012

Follower Ke-2727 - Fiza Nurani

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Dah lama tak buat posting pasal follower-follower yang dapat nombor-nombor cantik ni! Heheheehe... Sorrylah, quite bz lately! Blog pun jarang-jarang berusik dah... Rasanya entri terakhir untuk posting camni adalah untuk Follower Ke-1984 (my year of birth).

Okeh, seperti tajuk entri... Inilah dia orangnya...


Mau berkenalan?! Mari terjah blog beliau di sini... Sila klik gambar di bawah untuk ke blog beliau...


Selamat berkenalan dengan beliau... :) Lepas ni nombor follower ke berapa pulak agaknya yang saya nak buat entri ye?! Tungguuuu....


6 comments:

keeya mustafa said...

untung la sis,,hee~ :))
nice be ur friend..

Cik Yuyu said...

hai awk. saye follower seblom awk. hehe

fiza nurani said...

wah, terima kasih luna lanun review blog kita.. toche-toche, selamat berkenalan semuaaaaa :)

shark said...

wow..bnyak btuil follower kamu..
kasi sparuh boleh:)

Picoz Shupalula. said...

Hihihik. Saye dah follow awak. Saye follower awak yang ke 2796 :D

Jgn lupe dtg jenguk blog buruk sy okeh :D

Nur Kiasatina ^_^ said...

Wahh ^^ banyak larh !