follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, May 09, 2012

Mee Udang Banjir, Kuala Selangor

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Sudah lunch?! Bagus... Meh cuci mata lak dengan gambar ni...

Mee Udang Banjir dari Kuala Selangor.

Ermmmm... Dari pandangan tekak saya, bagi markah 5 out of 10! Tak tau lak tekak orang lain... Menu mee udang banjir ni asal dari negeri mana eh? Kalau dari negeri asalnya, mesti lagi sedap kot. First time ni makan menu ni. Makan kat restoran kat bawah ni.

Restoran Mee Udang Banjir Kuala Selangor

Restoran ni letaknya di tepi jalan utama. Berdepan dengan Masjid Jamek Sultan Ibrahim Kuala Selangor.

Tiba-tiba teringat lak kedai Along Mee Kari kt Gambang, Kuantan. Teringatkan menu bihun kari cendawannya yang menjadi menu kegemaran saya setiap kali berkunjung ke restoran itu! Arghhh, menggiurkan bila teringat menu itu! Serius sangat sedap sehingga menjilat lantai! Kali terakhir makan, setahun yang lepas. Hujung tahun ni konvo master kt UMP, haruslah singgah makan  kat sana lagi.


9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

yummeeehhhh!!!

Ninaaa said...

Ya Tuhan sedapnyaaaaa tgk gmba! Knp aku kena tgk gmbar ni waktu2 lapar?

Sandra Azwan said...

looks yummy!;-)

Cik Cempaka said...

hoho, banjir air liur i,hukhuk

mastura aziz said...

huih,sedapnyer,saya dh follow awak.jom tgk blog saya,sambil follow,hheh

cik marikh said...

salam kenalan...
woahhhh,nk pi gambang ujung bulan ni...bole la try mee kari tuu, woohaa!

lovely said...

dah pernah cuba mee udang ni..
udang kat dalam mee tu sangat banyak,dan sangat besar..

Gen2Merah said...

mee udang.. perghh..my faveret tu

butique4u said...

sedap nyer...tgk udang die besar2 tuh....nyum2x