follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, January 27, 2010

On leave : HOME QUARANTINE

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Sakit datang tanpa diundang... Ni Jidin punya pasal la ni! Wawawwawawwa.... Got lots of things to do this week. Tapi, pada masa ini juga sakit ni datang. Namun harus redha. Full paper for ICEST 2010 Conference kt Bangkok on tis April harus submit before/on 30th January. Result and discussion and conclusion punya part belum berapa nak siap. Aduhhh! Sakit kepala saya! Harus tidur dulu!

Macam biasa, pergi klinik sekadar untuk menambahkan koleksi ubat-ubatan saja... Luckily they were free. Jika tidak, terpaksa mintak doktor tahan saya di hospital utk claim insuran. Huhuhuhu.. That is what my Prudential-BSN Takaful assurance for.

Sejak mula buat my master degree di UMP ni, sudah beberapa kali keluar masuk hospital serta klinik-klinik di Kuantan ini, dan yang penting, semua penyakit mesti berkaitan dengan virus infection. Aduhhh... Suka betul virus2 ni bersarang di badan saya ini ya?! Tu la, Doktor kasi ubat, kasi antibiotik, suruh makan kasi abis, tp selalu buat koleksi saja ubat-ubat itu. Haishhhhhhh... Sendiri cari penyakit. Cannot blame others la kalau begitu!

Dan Doktor ini, dengar dari loghat beliau bercakap Bahasa Melayu, he must be non-malaysian. Nama seperti orang2 indochina sahaja. Thailand mungkin? Tidak mustahil juga sekiranya dari Vietnam. Tak kisah la dari mana pun.

So sekarang harus rehat sahaja dulu...


5 comments:

Aujinz said...

owh..

ekau domam yo kak..
berehatlah yo..

ngeee..

Luna said...

domam xde cuti smpi seminggu... siap home quarantine lagik! virus infection kt mata la.. mata da jd merah menyala mcm lampu neon da ni!

gardies gerndoot said...

tu la, terlampau byk duit...
bisnes sana, bisnes cni...
kan sudah ko tgok wayang2 d tibi,
org kaya slu kena penyakit, sakit jantung apa semua...
len kali, klu terlampau kaya, derma2 ckit sama adik2mu...
hahahha..
terutamanya aku yang x seberapa mo kaya ni

Luna said...

mau duit, usaha la sndri. smpi bila mau harap duit org? lalalalalla.. muahahahhaha...

w@n said...

budak ump rupa nyer..ko amik master ke?