follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Monday, January 04, 2010

Rahsia di Dalam Loker?!


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Hahahaha... Hari ini sungguh bersemangat untuk memulakan hari baru (biarpun sy dah start hari baru tu pg td, sebab sy tidur jam 2am). Seperti biasa, apabila celik sahaja, perkara pertama yang dibuat adalah turn on my lappy, then minum segelas air kosong (perlu melatih diri utk mengamalkan perkara ini), kemudian ke bilik air. Setelah selesai semua perkara-perkara wajib, sy amik baju-baju yang dah 2 hari bertimbun di atas tilam (dah basuh, dah kering, dah angkat, hanya malas untuk melipatnya okeh), kemudian sy bukak loker, belek-belek baju dalam loker, kemudian berkata di dalam hati "banyaknya baju aku ni!". Asyik beli baju sahaja, tapi jarang memakainya, mau tak bertimbun baju dalam loker.


Keadaan dalam loker yang dah agak "lost weight" sedikit.. Hahaha... Sebab tahun ni dah beberapa kali angkut bawak balik Sabah. Timbunkan semua di Sabah pula. Kalau tidak, memang penuh! Rasa macam nak jual baju-baju yang dah lama tu pun ader. Patutkah sy jual?

Nice jugak susunan dalam loker sy ni yer? Bukan masa nak snap gambar ni baru susun tau! Memang sentiasa begini keadaan dalam loker me. Like mother, like daughter. Tak percaya, boleh tanya siapa-siapa yang pernah masuk my room. Ikut perangai my mom yang sentiasa kemas dan teratur. Sengaja ingin beri pujian pada diri sendiri sebagai satu semangat untuk memulakan hari ini.. Haishhhhh...


Sebenarnya ada dua loker. Loker yang satu lagi ni, tidak harus didedahkan isinya.. Hahaha... Kerana, macam-macam ada! Nanti kamu terkejut pulak melihat isinya seperti kamu melihat sebuah peti sejuk...





2 comments:

Aujinz said...

cuba ko buat pendedahan sikit loker yang lagi satu tue..
leh gak aku terjah..
muahahhaha...:))

Luna said...

ko nk terjah aper pakcik? xder benda nk terjah... nyesal 1000 thn klu ko terjah.. hahahahhaa....