follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Monday, August 08, 2011

Identiti PEREMPUAN "Muslim" Menghina Islam di Facebook Akhirnya Terbongkar

KEMASKINI 08/08/2011 06:26PM, Sila rujuk ENTRI INI.


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Sebelum kamu baca selanjutnya, sila rujuk artikel PEREMPUAN yang menghina Allah, Nabi Muhammad dan Islam secara terang-terangan di Facebook yang pernah saya post sebelum ini.

Pendedahan ini telah dilakukan oleh sekumpulan penggodam (hackers) yang menggelar diri mereka sebagai Gaysec. Namun, sejauh mana kesahihan dakwaan tersebut, Allah je yang Maha Mengetahui kerana saya sendiri belum melihat hitam putih mengenai dakwaan tersebut... Saat entri ini ditulis, laman web Gaysec masih tidak boleh dibuka. Dah traffic jam la tu kot website dia orang.

Berikut pula adalah antara posting terkini dalam Facebook perempuan tu yang terang-terangan menghina Islam. Rasanya ini posting dalam bulan Ramadhan ni. Namun saat entri ini ditulis, nampaknya akaun Facebook tersebut telah didelete.

Pic credit: Ben Ashaari

Cerita lanjut boleh rujuk di blog Che Armad memandangkan laman web Gaysec masih belum boleh dibuka. Semoga Allah beri manusia ni kesempatan hidup untuk bertaubat...


11 comments:

roha said...

kenapa la ade yang sebegini sesat. Harap dia bertaubat cepat2 sebelum ajal tiba.

syahida hamdam said...

tu laa .. Kuasa Allah lebih Besar lagi Maha Adil ... entah ape pulak jadi kat pompuan tuhh ,.. eihh !

SoLy SoLicious said...

dh nengok wajah die td.......sedang hangat isu die skg.. hisshh...bikin wa panas~

SoLy SoLicious said...

dh nengok wajah die td.......sedang hangat isu die skg.. hisshh...bikin wa panas~

Freaky said...

kan dah kantoi tu... bom je minah tu

Frause said...

aik...ada lagi manusia macam nih

Encik JI said...

ngh tngu opsrmdhn3.

:) hope apa yg disebarkn ni betul la.

muz said...

Maaf kerana lambat bagi respons...agak Bz... :)

Encik Papankey said...

Saya rasa tujuannya selain mencemuh Islam dan kesuciannya, juga untuk "menyesatkan" umat Islam secara tak sengaja boleh rosak akidah kita jika kita terbaca sekali ayat carut marut dia..ini lah point yg dia buat secara tersirat..dgn cara mcm ni dia akan buat ramai org Islam tercari2 laman web dia, facebook atau apa saja untuk dpt tahu lebih lanjut..padahal itu perangkap! awas..

bez amin said...

harap2 kalo mangkuk ni dikesan n ditangkap pihak berkuasa, xde org islam nk backing die. yelah bukak pose kat gereja pun dh boleh skang kan :-)

Aishah Amira said...

tunggu je balasan yang akan dia dapat nanti... tak kat dunia, akhirat menanti. dah sesat sangat ni. terang-terangan kutuk Allah swt dan juga agama Islam...kita sabar, doakan semoga dia kembali ke jalan-Nya...

*Allah sayang orang orang yg sabar ni... huhu.