follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Tuesday, August 23, 2011

Mari Balik Kampung Naik Belon!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Setelah 3 minggu asyik berbuka puasa jam 7.30pm, insyaAllah untuk 1 minggu terakhir Ramadhan ni, saya akan berbuka puasa jam 6.30pm bermula pada petang ni! Yeeeeehaaaaaa!!!! Alhamdulillah....




Mudah kalau begini. Untuk urusan daftar masuk (check-in) kat LCCT ni sudah ada banyak pilihan. Kau mau daftar masuk secara online pun boleh, kiosk pun boleh, mobile pun boleh, jadi tidak perlu kau mau beratur beberapa km di hadapan kaunter daftar masuk lagi. Tapi rasanya, sama jugak bohongnya sebab bagi yang ada bagasi, kena jugak beratur untuk daftar bagasi walaupun dah shelf chek in. Caittttt....

Suasana di dalam balai berlepas untuk penerbangan domestik belum 'jam pack' lagi. Tunggu saja waktu puncak nanti!




Bak kata pepatah "terlajak perahu boleh diundur..." Kalau terlajak kapal terbang?! Hahahaha, terpaksa la keta kecik tu tolak ke landasan yang betul sebab kapal terbang takde gear reverse.





Baiklah, sedang menghayati saat-saat akhir menghirup udara di semenanjung Malaysia ni. InsyaAllah, jam 4.30pm ni sudah ada di saaaaaaaaaaaaaaaana KK! Sungkai! Sungkai!


4 comments:

CIK PARO! said...

wa..
mood raya..
suda mau balik kmpung la..

Oh Oeya said...

Moga selamat pergi dan balik perjalanan Luna..
Wahhh! hati dah sampai kampung hik3
Selamat Hari Raya Luna :)

Atiqah Sa'ahiry said...

semoga dipermudahkan perjalanan...

Marina said...

best best! selamat hari rayer!