follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Friday, April 22, 2011

The 300th Follower : GiveAsh

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum...

Entri ni specially dedicated tu GiveAsh yang telah berjaya merampas kedudukan follower ke-300 saya...



Jom sama-sama terjah dan follow blog ini! Klik header GiveAsh di bawah ni...

 

 Okeh, promosi blog seterusnya adalah bagi follower yg ke-333... Kita lihat siapa yang kena nanti...


4 comments:

Biey said...

nie kena tunggu sampai 333 nie baru boleh follow.. hihi..

Jom terjah Entri baru !!
AWAS : Bahana Lagu Terbaru Lady Gaga !!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

GiveAsh said...

makai!! TERKESIMA aku tengok header blog aku kat sini hahahaha..tak perasan pun jadi follower ke 300 hahaha
tq btw..bagusla mcm ni...like!!

eqbalzack said...

familiar dgn blogger ni...abg eq nak terjah jap lagi...hehe