follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Monday, April 18, 2011

Perkara Yang Tidak Patut Dilihat di Jambatan Taman KLCC

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum dan selamat petang Sabtu...

Alkisahnya berlaku di Jambatan Taman KLCC seperti tajuk di atas... Takkan la di Jambatan Tamparuli pula... Okeh macam biasa saya tak suka mau cerita panjang... Layankan saja ini gambar... Saya akan bercerita melalui gambar-gambar itu. Sila teruskan bacaan kamu sehingga ke gambar yg terakhir.. Bulih ba kalau kau! (pronounce 'kau' harus pekat okeh!)

Ni baru intronya...

Ini pun masih intro lagi ni. Masih cover cun lagi ni...

Saya yang hampir-hampir terbaring untuk mendapatkan scene dan shoot yg terbaik...







Owh lihatlah orang itu... Hampir-hampir p******gnya mengenai kepala saya yang comel lotte itu...


Yang ini sampai terbaring di atas jambatan tu.. Rasanya mereka ini pelancong Taiwan. Sangat funny okeh!

Dan yang ini.. Kamu komen sendiri la ya!

Harharhar... Itu baru segelintir yg sempat dirakam pada hari dan masa kejadian. Yang selebihnya, musti ada aksi yg lebih dasyat... Aksi-aksi itu dilakukan demi mendapatkan shot penuh KLCC itu sampai ke puncaknya. Kerna jika tidak merendahkan kamera dan menyengetkan kamera itu hampir 120 darjah, sesungguhnya kamu tidak akan dapat gambar yg cantik seperti gambar kami di atas sekali tu.. Hik3!

Okeh, saya tau ada di antara kamu yg pernah melakukan aksi tersebut bukan?! Aittttttt! Jangan tipu okeh! Aisyemennn. Nda mau mengaku pulak kau (pronounce 'kau' harus pekat okeh!) ya!

 Dan gambar ini diperolehi tanpa perlu baring di atas jambatan KLCC itu. Kuikuikui... Kerna gambar ini di'snap' dari bawah jambatan. Bukan betul2 di bawahnya, tp bawah dan ke depan sikit... Kalau tau dari awal, tiadalah saya mau terguling-guling di atas jambatan tu semata-mata mau mngambil gambar KLCC hingga ke puncaknya tu! Podacittttt!!!

Gambar di ambil 2 thn lepas, baru hari ni mau upload. Hiksss...


7 comments:

.m y z. said...

haha .style lah orang snap pic! :P

LUNA LANUN said...

.m y z. - tu masih control lagi tu.. blm tgk yg betul2 baring! hahahaha...

eazlye said...

hahaha.....gila r...smpai terbaring2....

tp tu lah harga yg kene bayar if nk gambo yg cantek...

LUNA LANUN said...

@eazlye - ingat senang nak jadi photographer?! hahaahha...

As-Safra said...

salam...awak ni suke tangkap gambar ke?????

Red said...

okay. red terhibur dengan entri ni. kah kah kah XD

kecohabes said...

serius lawak..hahah! mtk share boley tak?