follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Tuesday, April 05, 2011

Kisah Si Teddy Bear dr UPSI

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum dan selamat pagi Selasa 05 April 2011 sahabat blogger sekalian... Kuikuikui... Sudah solat Subuh ka?! Okeh, pagi2 ni tamau la buat entri yg bikin kasi pening kepala kamu semua. Kita kasi relaks dulu otak okeh sebelum pening bila sudah masuk ofis sebentar lg! Teringat pulak masa sekolah menengah dolu2 ada sorg cekgu ni selalu cakap 'Leksakau' (riLEK SAja KAU)!

Okeh, just layan gelagat si Teddy Bear (tak tau apa nama, kena tanya TUAN EMPUNYA Teddy Bear) bersama rakan-rakannya. Ni la keja budak-budak U yg tadak keja! Enjoy!

Ermmmm patut lerrr...
Kan dah kena marah oleh cekgu!
Jangan jadi macam dia ni... Nakal tul eh!
Kan dah kena piat tinge...
Dah kena piat baru ingat nk kemas-kemas buku utk bawak g skolah eh...
Kena marah lagi! Tu bawak buku apa tu?! Ni bukan buku untuk belajar! Pastu bawak buku ni jer....
Kunun2 senyap la ni kena marah!
Mesti nak kena marah dulu baru nak buat keja sekolah!
Hah, apa lagi?! Cepatlah buat!
Kalau tengok drama Korea, bkn main kusyuk lagi eh!
Tgk tu, org panggil pun buat dono je!
Time mengaji... Mengaji buku matematik!
Nak kena ajar satu2 baru la dia nak paham!
Kalau suh baca sendiri....
...mula la tu buat perangai bosan!
Masa mandi... Kena rendam dalam baldi!
Maggi je?! Dah yang tu sja ada! Telan sja la!
Sedang ketiadaan idea mau letak caption apa pada pics tersebut. Hantam saja la. Hope u'll enjoy it! Kuikuikui... Saya tidak blh tidur td malam. Musti ketiduran sampai ke tgh ni jap lg.

Okeh, kepala sy sudah pusing! Takpa, janji sy sudah buat org ata sinyummmm ini pagi! :



Photo courtesy : Lempeng and d geng...


8 comments:

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...
This comment has been removed by the author.
Luna said...

MIZZ NIA - hikhikhik... saje utk cuci mata...

Along Usop said...

comelnye teddy bear pkai tudung!!! :)

Luna said...

Along - chumel dan kiut! :D

nurr said...

entry yg comel =)

miyoko mohamed said...

cute nyer..like! following u..

storyfromme said...

hahaha...cute la.nampak macam betul2 je :)

Luna said...

nurr - hik3.. trima kasih...

miyoko mohamed - tq...

storyfromme - tu la psl..