follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, May 04, 2011

The 444th Follower : Farah Diyana

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah yg Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum...

Alamak, follower ke-400 tak sempat nak buat promosi buat blog dia. Coz dah go offline for 4 days, masuk2 jer blog tgk follower dah cecah 430. So, takleh nak buat printscreen. Kesian dia. Takpe, bukan rezeki. Baik promosi blog kali ni buat follower ke-444 atau Follower $$$ (klu tekan 'Shift+444' kt keyboard tu, keluar la $$$, hik3!). Pasni tunggu follower ke-500 lak, kalau tak terlepas lagi la...

Okeh, so Follower ke-444 saya jatuh kepada....


Cik/Puan Farah Diyana... Yeaaaaa!!!! Sila tepuk buat cik/puan Farah Diyana. Tapi kan.... Haishhhh.. Tak dapat dikesan! Kalau cik/puan farah Diyana kita ni perasan entri ni buat dia, sila tinggalkan link anda okeh. Boleh la saya masukkan dalam entri ni.


Baik, sekarang menghitung detik menunggu follower ke-500... Siapakah orangnya?! Tungguuuuuuuu!!!!


UPDATE:

Okeh dah dapat blognya... Seperti banner di bawah.. Sila lah terjah beliau.. :P



1 comment:

sonnet™ said...

444?
wahh...hee!
very honor la my dear ;)