follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Tuesday, May 03, 2011

Senaman Muka Buat Menghilangkan Mengantuk

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum...
  • Sudah 4 hari tak update blog.
  • Promosi untuk follower ke-400 tak sempat nak buat coz bukak2 je blog dah 430 follower.
  • Tunggu untuk follower ke-444 lak untuk promosikan blog follower tu.
Baiklah, tengahari buta ni (tengahari tak buta okeh! mata2 manusia yang sedang kekenyangan ni saja yg mula untuk membuta), mesti ramai yang mengantuk kan?! Okeh saya mau kongsi satu senaman muka untuk menghilangkan mengantuk.

Boleh buat ini macam....


Ini Mr. Bean yang ajar. Cubalah try test! Buat ramai2 senaman muka ni, ajak satu ofis. Kalau boleh, ajak bos skali. Confirm satu ofis tak mengantuk sampai ke malam. Hahahhaha...

* aduhhhh pening2 lalat, sangat mengantuk!!!


3 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

aduhhh...pening pulak tgk mr bean nih...hehehe...

Aimie Lieyana said...

hehe lucu..mcm tak sanggup je nak wat hee..

aleen aiden said...

hahah,adess..muke mr bean nih memang xley blah la..haish