follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Tuesday, June 07, 2011

Aik?! Siapalah Agaknya Follower Yang Unfollow Saya Ni?!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Hehehe... Siapakah gerangannya kamu wahai follower?! Mentang-mentanglah saya cakap mau tunggu Follower Ke-900, terus engkau unfollow saya eh?! Mau jadi Follower Ke-900 eh?! Supaya saya boleh buat entri khas promoting your blog?! Bulih ba kalau kau! :P Tiada masalah ba tu. Ok saja tu.

Serius saya bagitau okeh... Sehingga entri ni saya tulis tadi, sudah ada 899 follower. Kemudian selepas saya publish entri ini, follower jadi 898 pulak. :P

Nak post gambar skrin, tapi blogspot sedang buat maintenance, tak boleh nak upload gambar. Depa hold sikijap sekejap untuk upload gambar ni! Haishhhhhh...


7 comments:

syaz@rozelt said...

hehe.. dun worry la..nnt cepat je naek jadi 900th~

rara pinkmafia said...

erk,cm tu pon ada ke?haihs..

LUNA LANUN said...

syaz - tak kisah pun pasal follower tu. huhuhu... xperlah, klu dia dpt jadi follower ke-900 tu, kira rezeki dia lah sebab boleh promot blog dia kt blog sy yg tak seberapa ni.. :P

rara - macam0macam ada dik! :P

::Mastura Zakaria:: said...

boleh trace ke sapa unfollow?

solomolo said...

pernah jugak kena macam ni...
sabau jela...

LUNA LANUN said...

mastura - rasanya tak boleh.

solomolo - saya tak amik pusing pun sebenarnya.. hik3!

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

ada ke cam tu..isk2..tak patut tak patut.Pasal mau org promote blog dia leh buat cam tu.Usaha lah sendiri kan lg baik.Gagal ke sukses ke puas hati..boleh tahu tahap kemajuan diri..sabar je lah luna.