follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, June 11, 2011

Jangan Rindu Saya Bila Saya Sudah Tiada Okeh!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Saya akan balik Kuala Selangor pagi besok. Mungkin akan bercuti selama seminggu (tengok pada keadaan kalau boss kat UMP ni tak carik saya, huhuhuhu). Saya sangat perlukan rehat untuk memanjakan diri dengan makan tidur tengok tv makan tidur tengok tv. Hahahahha... Serius saya perlu keluar sebentar dari UMP ni tanpa perlu memikirkan kerja-kerja di sini.

Memandangkan coverage broadband Celcom yang macam haremmm jaddeh di kawasan tersebut, akan membuatkan saya malas untuk online. Kalau broadband tu diajak berlumba dengan siput babes, tentunya siput babes itu yang akan menang! Maka update terhadap blog ini hanya akan berlaku sekiranya saya rajin keluar dari rumah untuk ke Old Town White Coffe ataupun Restoran McD yang menyediakan perkhidmatan jalur lebar percuma di premis mereka. Jadi jangan rindu rinduan dengan saya okeh bila kelak kekerapan update pada blog ini berkurangan.

InsyaAllah, dicuba satu entri satu hari.

Aku ingin terbang!!! Lokasi - Taman Negara Bako, Kuching, Sarawak.


16 comments:

Mohd Hazwan Hashim said...

SAYA AKN MERINDUI !!!agagaga :)

syaz@rozelt said...

luna nak bcuti ke? klau dapat update la entry erk..hehe

CikHaniBhulat said...

selamat bercuti ye...se;a,at merehatkan badan n minda...kalo siput babes ada broadband, mesti dia juara..hehehe

a pis of art said...

selamat bercuti.. =)

d'HeLL said...

Selamat bercuti Cik Luna~

(^___^)

ghost writer said...

nak join sekali lar kalau macam tuh..

emieysandra said...

bercuti la puas puas ;)

...Minah BluR... said...

Haha.. Cik Luna... same lah dgn beruk-band Minah BLur...
Lembab nak mampuih!

amniey91 said...

selamat bercuti ye cik luna...

hope sudi ambik award follower bertuah kat cni..:)

http://amniey91.blogspot.com/2011/06/perhatian-kpd-follower-bertuah.html

suha said...

gambar itu cntik (^_^)

chipshoes said...

hello, Followers (988) follow me back..

Andrik McVean said...

hi there i have followed your blog and and i hope you can follow me back :-)..happy blogging!!!

Bigdaddyz said...

cantik gambar2 dalam ni....

Elfira Arisanti said...

:)

iPai said...

rindu2 juga .. wah .. banyak ye blog ..

Tangan Kiri XiaoLong said...

chantek ;) sy dh terfollow andaaa..andaa bagaimana..?? ;)