follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, June 30, 2011

VIDEO : Serius Cute Giler Saat Selena Gomez Terkejut Berjumpa Dengan Shia LaBoeuf

BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Selena Gomez yang tengah hit dengan lagu Who Says dia tu, bukan setakat cantik, bukan setakat pelakon dan penyanyi yang semakin meningkat naik, dia juga merupakan couple kepada fenomena remaja dari Kanada ni, si Justin Bieber. Saya pun suka gak tengok si Selena Gomez ni, suka tengok dia sebab kecantikan dia tu unik, tak macam kebanyakan minah-minah saleh yang lain... Sama macam saya suka tengok muka si Kristin Kreuk (heroin Smallville)...


Selena Gomez semasa bertemu dengan Shia LaBoeuf.

Walaupun Selena Gomez ni seorang artis, walaupun dia ni duk couple dengan fenomena remaja, Justin Bieber, walaupun dia ni memang sentiasa dikelilingi oleh selebriti-selebriti popular, namun dia masih sama seperti remaja-remaja di luar sana yang menunjukkan ke'exited'an dia apabila bertemu dengan selebriti yang sudah lama dia minati. Baru-baru ni, kawan-kawan dia kenakan dia dengan menemukan dia secara surprise dengan Shia LaBoeuf (hero Transformer). Kawan dia cakap kononnya untuk bertemu peminat Selena, tapi bila dia perasan itu adalah Shia, serius comel giler reaksi dia... Tengok je la video ni. Saya serius terhibur tengok telatah dia... Tidak ubah macam kebanyakan remaja lain. Serius cute! Kalau dia ni orang kebanyakan, mungkin saya tak heran sangat kot, tapi oleh sebab dia ni pun selebriti, jarang-jarang la boleh tengok keadaan macam tu...




12 comments:

UyaRayza said...

comelnye selena nie heheh..suke gk tgk nie heheheh...

LUNA LANUN said...

comel giler kan tengok telatah dia tuh... hik3!

Bro ahmad said...

hohoho seksinya selena gomez...preview sebab jadi follower Luna Lanun

http://www.trioseposen.com/2011/06/follower-luna-lanun-yang-ke-1111.html

LUNA LANUN said...

segan gak nk update video ni... sbb selena gomez duk btulkan bra dia tuh! huhuhu...

[sutera kasih] said...

cute betul si selena ni kan..dh la berbakat dlm lakonan & nyanyian..bertuah2

Benrauf said...

shia lebouf da cam mafia la pulak aku tgk muka dia skang.

ku-cit said...

igtkan selena gomez ni dulu pemain tenis

LUNA LANUN said...

ku-cit - cemana lak blh terpikir camtu?! huhuhuhu...

Nadzirah K. said...

memang comel...hehe

Shuk_ArChie said...

oh selena gomez... kenapa justin bieber? kenapa!!!!!! huahahaha.. peace! (^_^)

LUNA LANUN said...

Shuk_Archie - lek arrr... depa x kawen lg tuh! blh usha line lg! hahahhaha...

نور عملينا زهافيرح said...

comel la mke dy ^^