follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, June 30, 2011

Follower Ke-1111

BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Hah! Itulah dia... No yang cantik! Hehehe... Siapa yang menang?! Macam menang nombor ekor pulak dah!



Punya berdebar nak tunggu angka ni... Takut terlajak. Follower ke-999 dan ke-1000 hari tu, tak dapat nak buat entri sebab dah terlajak jauh sangat... Maka untuk Follower ke-1111, Ahmad Munir Moonnear, inilah entri buat kamu... Terima kasih sudi singgah ke blog ini.


Kata tuan punya blog tu, blognya bukan sekadar cerita seposen biasa... Apa yang luar biasa agaknya di blog beliau?! Mari kita buat site visit ke blog beliau tu...


6 comments:

mrs redzuan said...

1111...cantik nombor :)

Bro ahmad said...

wah bestnya terharu..sob sob sob
blog picisan je luna..baru merangkak2 dalam dunia blog..bulan april 2011 thank sebab jadi follower blog ahmad yang ke-313..semoga persahabatan terus terjalin...salam perkenalan dari saya...:)

hapy blogging

UyaRayza said...

wahhhhh luna lanun ehehehhe...blogger berjaya nie hehe..tahniah ;)

shida said...

jeles nih..ha3~~~
nice no ditahun 2011 nie..:P

LUNA LANUN said...

mrs redzuan - klu bli kt 4D blh menang tak?! ahahahha...

bro ahmad - xder hal tu... :P

UyaRayza - berjaya?! blm lg tu...

shida - lek arr bro.. hahhaha...

nawal addina said...

waah ! taniah kak :)