follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Sunday, June 05, 2011

Gempar!!! Makhluk Suku Sakat Harry Porter Berjaya Dirakam Oleh Seorang Penduduk Di Papar, Sabah

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Beberapa makhluk yang dikatakan menyerupai suku sakat Harry Porter berjaya dirakamkan oleh seorang penduduk di Kampung Batu 30, Kimanis, Papar, Sabah. Menurut saksi, makhluk-makhluk berkenaan dilihat berterbangan di sekitar rumah penduduk berkenaan dan mereka  seolah-olah sedang berperang antara satu sama lain. Kejadian kejar-mengejar diantara makhluk-makhluk tersebut adalah yang pertama kalinya disaksikan berlaku di kampung ini.

Walaubagaimanapun, tiada sebarang kejadian yang tidakdiingini berlaku kepada penduduk kampung tersebut. Berikut merupakan gambar-gambar yang berjaya dirakamkan.

AMARAN KERAS: Jangan tengok jika kamu jenis yang lemah semangat!!!!

Imej-imej di bawah mungkin agak menyeramkan bagi sesetengah orang. Scroll ke bawah perlahan-lahan untuk melihat imej-imej tersebut. Takut imej-imej di bawah akan menghantui kamu nanti. Jangan salahkan saya kerana saya telah berikan amaran ini.

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
 

Kejar mengejar yang berlaku menggunakan 'kenderaan' masing-masing...













Terlebih muatan. 'Kenderaan' kurang mampu menanggung berat mutannya ini. Hahaha...

Dah pesan dah suruh scroll perlahan-lahan... Kan ada yang bengang tu.. Hahaha... Cerita di atas hanyalah rekaan semata-mata okeh. Jangan lak pergi bawak mulut. Satgi jadi isu lak... hahahha...

Jurukamera pada masa kejadian adalah, saya lah tu... Inikah yang dinamakan kreativiti?! Atau penangan filem Harry Porter?! Hahaha...


21 comments:

senyumSOYA said...

huhuhu..kreatif...!
da mcm btoi2 terbng..^^!

mushroom said...

yg x tahan tuh siap boleh belok lagik tuh hahaha

GeminiGurlz said...

hahahah.... nice2!! len kali wat lagi...

cayrol said...

pergh!!! mmg gempak la...
ko kena buat satu lagi posting behind the scene...
aku nk tahu jgk ko buat cam ne...

mmg terbaek!!!

diana amin said...

haha! bez!!!

shopping2u said...

haha.. klaka la tgk gamba2 tu.. yeye je

cik yuz said...

haha..best..best!!

Cik Azizah said...

yg 4 tu spontan je..mmg betul2 mcm harry potter la..hehe

LUNA LANUN said...

cayrol - takde apa-apa rahsia... aku suh je adik2 aku tu lompat pkai penyapu, then aku snap gambar! pandai-pandai la dorang beraksi sendiri... hehehehhe...

tikin said...

hahaha..da mcm btul2 terbang da..hihi..pndai akak snap :)

Mambang Terbang said...

fulamakk....sempoi lahh xD ehehee...

>>http://violencexx.blogspot.com/2011/06/x-men-first-class-english-version-watch.html<<

syieda said...

hahaha naseb bek adik beradik ramai dan sporting..hikhik nice job babe ^_^

mas saari said...

datang sini dan terus follow blog kamu yg best ni..

memang penangan harry potter sungguh, but gambar sangat kreatif...saya suka!

~cik emmie~ said...

ehehe... kelakar!

abglan said...

Wah... idea yg memang boleh jual' mantap!!!

kokser kokdam said...

hahaha.. suke suke suke.. awat xajak aku main skaki

Eera Shera said...

salam.hi thx jenguk blog sy.dah follow sini dan nak join keychain giveaway tu..hehe..btw, nice entry. sy pn harry potter fan jugak =)

Nur Azila Romli said...

huhuhu... best2... sgt kreatif..

haslinda said...

haha...kreatif...

TAO TAU AJER said...

nicee.. suke lak tgok gamar2 nieh..huhuu

ase cam nak buat jugak...ley terbang..huhuhuuu

anem ahia said...

KREATIF

KREATIF

KREATIF

SUKE LAH.....