follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, June 22, 2011

Farmville Memang Wujud di Papar, Sabah

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Tentunya umum ketahui pasal game Farmville yang sangat hebakkk sampai membuatkan para gamers yang bermain Farmville boleh lupa dunia... Hahahaha.. Ya ka tu?! Saya juga peminat tegar game tu okeh! Bila dah mula main tu, memang boleh membuatkan seseorang tu ketagih!

Kegilaan saya di waktu lapang... Waktu tak lapang pun main jugak!

Okeh cut the crap! Berbalik kepada perkara tajuk di atas... Saya jumpa gambar berikut dalam laman Facebook kawan saya. Menurut mereka, restoran ni terletak di sebuah kampung dalam daerah Papar, Sabah. Serius!!! Namun kesahihan tentang lokasinya, saya tak boleh jamin sebab saya pun tak pernah tengok lagi restoran ni semasa saya balik Papar. Tengoklah masa raya nanti balik kampung, kalau rajin saya g cari restoran ni!

Restoran Farmville

Agak-agak pemilik restoran ni mesti kaki Farmville jugak ni! Hahahaha... Agak-agak bukit belakang restoran ni dah jadi macam ladang Farmville kot?! Semua bahan mentah (tanaman dan ternakan) diusahakan sendiri macam dalam game Farmville tu. Owhhh dasyat itu! Hahahhaha... Tapi kalau restoran ni dilengkapi dengan wifi untuk memudahkan pengunjung restoran main Farmville, itu lagi dahsyattttt!!!!


13 comments:

Munna said...

oho kedai mkn rupanya...ingat btul2 ladang farmville^^

UyaRayza said...

kena dtg tgk kdai nie hehehe

kokser kokdam said...

kedai hanya utk men game farmville shj..

honey amour said...

restoran rupanya...:)

damha said...

papar saya lom sampai lg...he3333

syaz@rozelt said...

hehehe..cityville x de yang real ke?

SANDRA AZWAN said...

menjadi keGilaan ramai di FACEBOOK...
Saya tak suka main game la...huhu

724422 @ matyo said...

kah kah kah kah.. mmg lawak

jln2 tinggal jejak.. jemput ke blog saya..

kempen jom tukar link

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

=x owner ni ambil sayur fresh utk restoran by click aje weh



cuba order nasi goreng kg telur mata, mesti kaler keemasan, sebab datang dari Gold Egg..... =3

riva'i said...

jiah....

memang benar?

lucu juga yang dagang.

my blog

genkconer said...

betulah ne..genk pernah lalu dpn restoran ne.. tmpat spesifik genk tak brapa tahu..tp lau mo g tmpat ne.. yg genk ble bg tau,, ikut jalan lama mo g KK..bel nmpak tu restoran dri jalan rya..

genkcorner.blogspot

LUNA LANUN said...

genk - tu la, kwn sy pun ckp begitu, kedai ni boleh tgk dr tepi jalan kalau on the way dari papar ke KK ikut jalan lama...

ashafanie said...

wow..biar betul ada restoran Farmville.. anyway..sye pom peminat TEGAR farmville...adenyer acc fb sbb nk maen FV ni..haha...maen smpai skrg