follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Sunday, June 05, 2011

Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM


Assalamualaikum... Okeh kepada sesiapa di luar sana yang berumur 13 tahun ke atas, kamu layak untuk menyertai peraduan yang sedang dianjurkan oleh Churp Churp ni. Asalkan kamu rasa kamu cute. Peraduan ni tidak susah untuk disertai, kamu cuma perlu tangkap gambar kamu yang paling cute, muatnaik ke halaman peraduan Churp Churp The Cutest Thing Contest di Facebook, selepas gambar kamu terpilih, macam biasa kamu kena berkempen la suruh kawan-kawan kamu 'Like' banyak-banyak gambar kamu tu.

Okeh, cepat! Cepat! Masih sempat lagi untuk menghantar gambar kamu tu. Tarikh tutup untuk menghantar gambar adalah pada 6 Jun 2011 @ 11.59pm.



Untuk maklumat lanjut, sila klik pada gambar-gambar peraduan di atas, ataupun ke laman Facebook Churp Churp The Cutest Thing Contest.


2 comments:

As-Safra said...

Salam..LL...la ni dunia akhir zaman,nak cerita pasal dara ni macam dah tak penting...mungkin ada kaitan ngan en3 saya,cuba la baca...

Epola said...

err.. sy tk cute. tkleh join lah kot? huu :(

Jom jom singgah balek? :)
Epola ; Entri terbaru