follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Sunday, June 05, 2011

Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Akhbar Harian Metro Pulak

 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Beberapa hari kebelakangan ni, kecoh mengenai Adinda Evans (juga dikenali sebagai Datin Milano) mengenai pengakuan berani yang dibuat pada laman blog peribadinya, Facebook dan juga Twitter mengenai kisah dia kehilangan dara. Sehinggakan Juliana Evans sendiri terpaksa mengeluarkan kenyataan di Twitter untuk menafikan bahawa Adinda Evans ini tidak ada hubungan langsung dengan dirinya.


Sempat menjenguk blog peribadi adik ni, namun entri yang penuh kecaman itu telah pun dibuang dari blognya. Dan satu entri  tentang ketidakpuasan hatinya terhadap publisiti yang diberikan mengenai kisahnya yang menurutnya cuba memalukan dan menjatuhkan maruahnya telah dibuat.

Pic credit: thescriptmylife

Kepada ibu bapa yang mempunyai anak-anak yang sedang meningkat remaja tu, awasilah tingkah laku dan setiap gerak geri anak-anak anda.


22 comments:

ezy eizyanie said...

salam kenal.
budak2 zaman skrg ni. macam2. sabar jela ;)

Cik Purple said...

wah.. cayalah~~~! fofular trus c adinda tuh kn.. tp fofular yg memalukan la, satu malaysia baca...mst trafik blog dia naek pasnih.. =..=

aqilah mohamad said...

ohhh semoga dia berubah :)

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

zaman skrg ni mmg mcm2.Benda2 mcm ni pun sdh jadi asam garam remaja2 skrg.Sukar nak difikirkan kenapa ia berlaku..adakah kerana pengaruh budaya luar atau kebebasan tanpa batas yang diberikan ibu bapa..

kokser kokdam said...

minta jauh dr kejadian mcm ni terjadi dlm kalangan keluarga dan kaum kerabat kita...

d'HeLL said...

cara xbetol nak up trafik ni...hehehe

d'HeLL said...

cara xbetol nak up trafik ni...hehehehe

KBLOG said...

budak tu dah menyesal kan? sian dia.. x tau beza baik dan buruk buat macam tu.

shopping2u said...

dh agak da bnda ni akn jadik..tu la bebudak.. dia fkir msa tu iku marah dia je..

tikin said...

fuh..gler nye sampai msuk paper..mntk2 djauhkn drp bnda2 cmtu..

Syazwani Mazlan said...

minta share. krdt to u ;)

suha said...

Dr Sapora Sipon lecturer cik suha (^_^)

Shaherah said...

tu pun die x amek iktibar.. td tgk blog die.. update die yg terkini, seolah2 tak ada apa2 yg blaku..

aieda said...

Makin berani budak2 skrg. Harap adalah yg dapat bimbing dia balik ke pangkal jalan...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sekarang dah keluar paper.. kesian family dia.

bella lim said...

kelakar gila cerita pasal adinda tu. budak budak tak cukup matang lagi tu, mesti menyesal seumur hidup.

syieda said...

kcian die..yg besar pun xgune sbb mngata die. bukan nak bg nasihat..ape daa..

ღ Sis Aieda ღ said...

budax baru nak up..

die tak fikir mase depan die lagi tu...

akuwanblur90 said...

budak baru nak kenal dunia. besa la tue.. cuma, its too stubborn, ryte?? ish ish.. nak kena luku kepala budak nie. haha

syahnabil said...

Pertama kali saya baca tentang adik ni...sungguh dasyat..!! tak dapat nak gambarkan dengan kata-kata....semoga Allah berikan hidayah kepadanya untuk kembali mengenal Islam...Wallahua'lam..

eliyaezlinalias said...

semoga gadis itu diberi hidayah~~~
apa yg telah berlaku bukan sesuatu yg patut dibangga kan~

Anonymous said...

SMTI