follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, June 01, 2011

Salih Yacob Terhangat Di Pasaran?!

 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
 Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum... Huhuhu... Tak habis-habis lagi cerita tentang si suami beristeri 4 ni, Salih Yacob. Setelah berita mengenai pernikahannya dengan Samihah Sheikh Ali, bukan setakat berita di TV, bukan setakat surat khabar, malah blogger pun turut menjadi ejen penyebar berita tersebut. Tak percaya?! Tengok gambar di bawah yang telah saya printscreen semalam selepas ping blog saya di blogged.my. Bukan main lagi, Most Popular Of Last 24 Hours tu! Semua kisah mengenai pernikahannya itu. Tidak kurang juga saya... Kehkehkeh!

Terhangatnya kau wahai Salih Yacob!

Kalau setakat artis beristeri empat, mungkin biasa-biasa saja kot cerita tu. Tapi macam mana la dia boleh buat isteri-isteri dia tu boleh bersetuju apabila dia mengutarakan hajat untuk melengkapkan kuotanya? Siap boleh buat kenyataan di media massa lagi tentang bakal isteri ke-4 dia tu. Alahai la Salih Yacob! Bertuah badan eh?!


8 comments:

a pis of art said...

harap saleh wat kelas poligami.. =P

LUNA LANUN said...

apis - ewahhhh... kalau mampu dari segenap sudut, boleh la.. hik3!

- zuriey - said...

nama pun artis confirm org bercerita..kalau org bese2 je takde org nak cakap pun

a pis of art said...

sy tengah berusaha lebih gigih la ni..=P

LUNA LANUN said...

apis - ewahhhh... sedang merangka project plan rupanya... hahahha.. baiklah!

a pis of art said...

hehe sokongan anda d hargai. tp sokongan madu2 amat kurang.

LUNA LANUN said...

apis - janji boleh beri yang terbaik, sama adil kepada isteri2 tu, tidak terpesong dari panduanNya, oklah tu. suami bukan milik mutlak isteri. apa yang Allah dah tetapkan buat kita umat manusia ni, adalah yg terbaik biarpun pada pandangan kita ianya buruk buat kita. Tapi Allah lebih mengetahui... peace!

a pis of art said...

InsyAllah.. =)