follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Saturday, July 30, 2011

Baru tinggal sehari, kalau seminggu?!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Sedang bersiaran secara langsung dari Old Town White Coffee, Kuala Selangor. Sehingga artikel ini diterbitkan, bermakna sudah hampir 30 jam tidak menjenguk blog ni... Dan bila bukak je tab 'comment', opocottttt!!!!! Tak pernah terjadi kejadian sebegini rupa semenjak penubuhan blog ni!




Tapi mesti angka tu takkan dapat challenge Ben Ashaari punya! Huk3! Tak kisahlah... Ini cuma pencapaian peribadi! InsyaAllah, perkara sebegini menjadi suntikan semangat buat saya untuk terus memberikan artikel yang terbaik dan asli dari ladang Luna Lanun dalam blog ini!

Chaiyoook!!!


17 comments:

bombay said...

wahhhhhh!bnyk gile...

btw luna org kuala selangor ke?aritu amek gambar dekat bukit malawati..arini ade dekat Old Town plak..hehe..:)

Lissa said...

salam.wah.banyak nye tu:):) hehe. lisa nak tanye je ni. hadiah yang lisa menang tu da pos ke?smpai skg tak dpt lagi. just nak tawu je.kalo belom takpe. takut u da pos tapi lisa yang ta dpt ke.pos ni bukan buleh caye sgt. huhu.sbb lisa da pernah kene dulu.dah pos lama tapi penerima still xdpt lagi. rupanya posmen2 yang tak bertanggungjwab ni buat hal. huhuhu lisa tanye je taw.^^

LUNA LANUN said...

bombay - hik3! duduk kt kuala Selangor jer. tp bkn org sini...

Lissa - so sorry, tak menyempat lg nk mengepos... jgn risau, ader lg hadiah tu kt tangan saya ni.. disebabkan ke'bz'an melanda-landa, serius tak sempat nk g pejabat pos time ofis hour. insyaAllah, isnin ni nk g pos semua. really sorry!

Pure Mahabbah Fillah said...

waw bestnya....

bla la yer dpt jd mcm nie...ihihi

Etong said...

bestnyaaaa. hebat laah. hihi

Kancil 8349 said...

wah banyaknya...tahniahlah...nampak je tajuk ingat bab cintan...hehehehe...rupanya lain...sori saya nak naik lori dulu...

Azzah said...

wah,luna memang hebat..

SoLy SoLicious said...

waahh..bnyak nye ^______^

Chempaka Sari said...

Wah banyak gila.. femes lah awak...ni hasil kerajinan awak buat segment dan join segment jugak. saya malas sgt...


Hai awak ,nak banner free tak, boleh tengok di sini
http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-banner-free.html

Suhazli said...

hebat!!!!

saiazuan said...

wow.. rmi tgl komen.. :)

Cik Kamoo said...

wah banyaknye comment...huhu...best2

NuSaNa NoSa 91 said...

wooooo~ mmg byk.. mesti trafik mencurah2 ni.. tahniah ye.. teruskan menulis.. chaiyookk!! ^_^

ZIPPO MILLER said...

Tanjat Boboi...Umangai..banyak gile Komen...perghhhh

NNisa said...

wah wah wah!

untung lah die.

hehehehe :)

RepublicAku said...

peh...bersemangatkan...

Deffny's Blog said...

woooww.,banyak tuh... x perna la dapat cam tu..Huhuhu...