follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Tuesday, July 26, 2011

Hari bertenang dari blog...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Ini adalah entri 'bertenang'... Serius kepenatan membuat persediaan untuk menghadapi viva voce semalam sejak seminggu yang lepas. Hari ni baru betul-betul terasa penatnya otak ni... Sebab tu entri pun lembab saja dinaikkan ke blog!

Senang menenangkan anak... Sedang diri sendiri pun masih perlu  bertenang! :P


Gambar di atas tiada kena mengena dengan entri ni... Cuma sedang rindu dengan keluarga di Sabah... Huk3! Alangkah indahnya kalau dapat meraikan kejayaan ni dengan mereka semua! Okeh, jangan emosi Luna. Lagi 3 minggu kan kau mau balik Sabah! Akan dimanfaatkan sepenuhnya masa cuti itu nanti.

Untuk dua hari ni, entri akan tidak banyak. Mau meluangkan masa untuk blogjoging semua peserta SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER ni. Selain blog joging senarai peserta SEGMEN LULU. Oklah, hari ni setakat update yang ini je dulu ok.

Masih sedang sinyummmm sampai ke telinga. Tak sangka akhirnya perjuangan setelah 3 tahun berakhir semalam!

Oklah, selamat malam semua. Assalamualaikum...


3 comments:

SoLy SoLicious said...

^____________^

bumbleB said...

woahh bestnye dh abes.. *jeles* ;p anyway congrats luna!

damha said...

syabas diucapkan....selamat bercuti ye....