follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, July 21, 2011

SEGMEN MARI TAMBAH FOLLOWER (UPDATE)

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Okeh, merujuk kepada SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER yang telah berlangsung sejak 16/07/2011 lalu, dan akan berterusan sehingga tarikh tutup pada 25/07/2011. Siapa lagi belum masukkan entri mereka dalam senarai? Cepat! Cepat! Ada masa lagi ni... Bagi yang dah menyertai segmen ni, TERIMA KASIH BANYAK sebab sudi memeriahkannya. Alhamdulillah, sambutan cukup menggalakkan, walaupun tidak segalak segmen anjuran Ben Ashaari. Huk3... Diharapkan setakat hari ni, bagi yang dah menyertainya tu, bertambahlah follower tu ye...

Haippppp... Jangan lak pikir bila dah menyertai segmen ni, follower kamu akan naik mencanak sekelip mata. Semuanya perlukan usaha okeh. Usaha sikit, sikitlah followernya, usaha banyak, insyAllah banyaklah followernya. Paham kan usaha yang macam mana?!

Okeh, bila tengok senarai penyertaan yang sangat panjang itu, saya terfikir lak, nak buat apa yer dengan senarai tu selain blogjoging dan follow? Antara yang bermain di minda pada masa ni:

  1. Nak masukkan 10 blog (mengikut turutan penyertaan) dalam blog list untuk masa seminggu. Habis seminggu, saya naikkan lagi 10 blog berikutnya dan seterusnya. Sudah tentunya blog list tu akan berada di tempat yang paling strategik dalam blog saya supaya orang lain boleh singgah dan follow.
  2. Ermmmm... apa lagi eh?! Nak buat segmen dari blog list tu?! Segmen apa?! Siapa yang ada cadangan 'BER-as NAS-ional' tu, bolehlah kongsi ye. Semoga semua dapat mencapai objektif utama segmen ni.


Okeh, saya tunggu cadangan dari kamu semua.


16 comments:

deqlis said...

nk join:)

http://ellismelia.blogspot.com

thanks

mr_mrs mikko said...

Nak join.. nak join!

MR & MRS MIKKO

Nazz@Purple said...

ok dah join..mayb bleh wat blog komuniti bru cm gengblogger..

L-mi Redzz said...

kamu d tag wahai cik luna.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/kempen-senyum-1-blogger-by-kimiez.html

nong said...

erm..cadangan cik luna tu okeii jugak..

nong said...

i tagged u..take a look at it..^_^
http://yayiekisahkami.blogspot.com/2011/07/giveawaykeychain-from-langkawi-by.html

LUNA LANUN said...

haiyyokkk... ramai pulak yg tag aku ri ni... really sory adik2, xleh nk buat apa2 skrg... status sgt sibuk...

Frause said...

netajoe.blogspot.com
cuba naseb...joinnn

!♥!QiSt!♥!! said...

nak join jugak ;p

http://ctbalqis1504.blogspot.com/

KiD said...

nak join gak... saye budak baru belajar.. :)

IEQAH said...

Sy mencadangkn cadangan ditutup..
Pepun terima kasih luna coz buat segmen ni..insyallah dptlaa ieqah mnambah follower..

mai SINGGAH BLOG IEQAH

petuapakar said...

Tak follow shaye balik pung .... camne follower nk naik kalo follow owang, owang tk follow balik...huhu. cian kt blogger baru. camne nk catchup ngan ben ashaari nih....
follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

.ajriya amran. said...

saya join :)

http://jieyalurvehym.blogspot.com

sya isyah said...

ok dah join!

http://missyaisyah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

yay!

Umedia Network said...

Cik Luna !!!! Nak tanya sikit... Macam mana nak buat segmen ni. Bagi tips sikit. huhu. Maklumlah, tak pernah buat segmen2 ni. hee. :)

LUNA LANUN said...

UN - boleh tgk contoh dalam senarai penyertaan ni. klik kt link-link peserta tu, tengok macam mana dorang buat. cuma buat satu entri/post, pastu copy paste link entri tu, letak kt comment box.