follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Friday, July 22, 2011

Follower Ke-1616 - ILI Zafira

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM


UPDATE:
Assalamualaikum... Hah tu dia... Nasib baik tuan punya blog sempat perasan entri ni... Hahaha... Lorrrr, semalam masa Google nama 'ili zafira' tu memang keluar jugak la blog AGENDA tu. Siap saya dah bukak lagi blog tu. Tapi bila tengok profile picture kat blog tu, eh tak sama pulak dengan kat bawah ni. Tengok nama kat profile tu pun tak sama. Tengok url blog, sikit pun tiada sangkut dengan perkataan 'ili zafira' tu. Tu pasal saya buat keputusan, "Owh... Ini bukan ili zafira yang saya carik kot." Terus pangkah page tuh! Huk! Okeh! Okeh! Now, u all semua, bolehlah terjah blog dia okeh! Klik jer banner blog beliau ni...





Assalamualaikum...Cam cantik jer nombor tuh! Nombor ekor?! Hakhakhak! Big no! No! No! Okeh! Judi adalah haram di sisi agama Islam. Anyway, follower yang bertuah adalah....





Tapi kan... Cuba tengok gambar berikutnya....




Gambar profile dah comel da... Pasti ramai jejaka-jejaka di luar sana yang nak berkenalan ni. Nak jenguk-jenguk blog. Saya pun nak gi jenguk jugak. Sekali tadak link daaa... Dah try google guna keyword "ili zafira", sekali keluar ili zafira yang lain. Ermmm... Ke dia memang tak nak publish secara umum blog dia ni?! Oklah, siapa nak ganti dia dalam entri ni?! Cepat angkat tangan!


6 comments:

Mama AA's said...

selalu juga jumpe kes gini, serba salah x pat balas follow die...

LUNA LANUN said...

Mama AA's - tu la pasal...

ili zafira said...

alamak..alamak..ili zafira??eh..that's me..hehe..s0rry for inc0nvenient..huhu

Azzah said...

herm..susah kalau macam ni..

Nizam Ijam said...

situasi sama macam saya...baru nak menyambut follower 1111...
tp mcm tu..hehe


” Nizam Ijam Dot Com”

ilizafira said...

thanks for update!fuhh..lega..hehe