follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, July 28, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki

KEMASKINI 08/08/2011

Segmen telah berakhir. Senarai peserta boleh dirujuk di SINI.


BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Okeh, memandangkan sambutan SEGMEN MARI  MENAMBAH FOLLOWER tempoh hari yang sangat menggalakkan... Owh anyway terima kasih banyak-banyak kepada semua yang sudi memeriahkan segmen tersebut... Diharap anda segmen tersebut mencapai objektif untuk menambah bilangan follower para peserta, tak  banyak, sikit pun jadilah kan?!

Okeh, oleh kerana saya ingin balik bercuti untuk tempoh beberapa hari ni, saya ingin tinggalkan anda semua dengan satu lagi segmen. Segmen ni saya bahagikan kepada dua kumpulan iaitu lelaki dan wanita okeh!
 

SYARAT PENYERTAAN:
  1. Buat satu entri bertajuk: SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
  2. Letakkan header blog LUNA LANUN.
  3. Linkkan kepada entri ini.
  4. Siap entri?! Letakkan link entri anda dalam ruangan komen di bawah.

TARIKH TUTUP:
  • 1 OGOS 2011 (23:59)

Untuk blogger wanita, sila ke SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita.


    25 comments:

    M'Rie R'Nie said...

    Saya join lagi segmen Luna Lanun http://www.ainoreiz87.net/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    bez amin said...

    beta join orait kak :-)

    http://kami-muslim.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    L-mi Redzz said...

    join lg..he3.. =)

    http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    budakampung said...

    gua join lagi! jemput2 singgah eh~

    http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    bombay said...

    join jugak..;)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    petuapakar said...

    Saya join...

    http://petuapakar.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    atau

    I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

    Joel Leslie said...

    saya join jugak

    http://youreextremelyhot.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    thanks! (:

    SaveTheWorld said...

    http://amsran85.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Norhisham Nordin said...

    aku nak join gak...

    http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    hanyzham hadny said...

    http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    tengkumuhammadazizi said...

    JOIN, HARAP BNYK FOLLOWER YG MASUK

    http://jyjyeeismail.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Ajeyy Rawk said...

    dah join pun .. :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Syaz-One said...

    Dah Join.. dah boleh kan??

    http://panahanbara.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-followersaya-blogger.html

    Ajeyy Rawk said...

    saya dah join akak ... !! :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    asri (asrirayrock) said...

    sudah join

    http://asrirayrock.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    AdinLala said...

    sudah join ! :D

    http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    simple.story said...

    okey join sini.. ;)

    http://naekmohdnor.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Ibnu isa said...

    owner SEDAR dtg join segmen lanun.. heee

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    adrian aizat (adrianaizat.blogspot.com) said...

    saya join :)

    http://adrianaizat.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Ubey said...

    salam kak luna. saya join ni
    http://ub3y.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Pharmalif said...

    mantap .idea. menarik

    ameng said...

    http://muhdraiz.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Kaki Wayang said...

    JOIN JUGAK!!!

    Blog Betol-betol Hangat! sudah mariii!!!

    http://informations-the.blogspot.com/2011/08/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

    Kaki Wayang said...

    Ala tak masuk lagi ke dalam senarai link..masukkan cepat..hehehehe

    Kaki Wayang said...

    Sampai ke hari ni pon nama xmasuk2 lagi..