follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Monday, July 11, 2011

Rasa cam nak lempang laju-laju je budak samdol ni!

BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Engkau orang baca sajalah laporan polis yang budak dodol ni buat....




Budak ni nak practice lawak untuk masuk raja lawak agaknya... Engkau boleh lak pergi buat lawak cendol ni kat kaunter balai polis tuh! Kalau akulah anggota polis yang bertugas kat kaunter masa tu, mau aku pelangkung laju-laju jugak pala budak ni! Takde keje betul dia ni eh! *gelak guling-guling...


9 comments:

Shafiq said...

macam takde keje lain je budak nie.. :-)

cik pip said...

'ganas' dak ni..haha:P

diana said...

"aku jumpa hang aku cubit perut hang"
lawak la ayat ni..
heheheh

siti kektus said...

haha. ni siyes ke? adoyai.

Helmi said...

gler ar.. nak kene tangkap ke ape budak ni..

UyaRayza said...

layan plak polis tue dgn bdak nie heheheeh

kemboja said...

a ah.. lawak la ayat tu..tp masalah nya dia dpt ugutan tu dr sapa? kalau org tak kenal mungkin logik juga bdk tu buat mcm tu.. huhu tp rasanya polis ada byk benda lg nak buat selain melayan report cubit mencubit ni.. hehe bertambun2 kes bunuh membunuh yg belum settle.. hehe salam blogwalking

Tea said...

err betol ke nih? >.<

Ima Salsuzaima said...

betul2 ke tu? haha..betul2 cendol..kehkeh..