follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Monday, July 25, 2011

Tak tahan wooo kalau tak bukak!!!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Huk3... Tipu lagi... Entri semalam kata serius tak nak bukak blog sehingga selesai viva. Hakikatnya kini... Gegegegegegeh... Bukan tipu la, cuma tak tahan wehhh tak bukak blog. Rasa tak senang duduk bila dah mengadap laptop yang dilengkapi dengan capaian internet yang super duper laju ni tanpa bukak blog! Rimas kalau tak bukak. Lagi rimas kalau dah bukak, tapi tak submit sebarang entri!

Okeh! Okeh! Quick update!

Malam tadi tidur jam 3.30am (eh tu bukan malam, dah masuk pagi dah tu). Tak kisah... Pagi ni belek-belek muka kat cermin, muncul la si jerawat comel ni!


Gambar ni takleh bagi x-large size, satgi ada yang tokojut tengok muka besar sangat!


Pagi ni, kul 7.00am dah terpacak kat kerusi kat bilik Post-Graduate Student kat dalam lab ni. Nak print back up note untuk presentation petang ni. Kul 8.00am ni nak kena present kat depan supervisor dulu. Haihhhh... Muka jangan cakap la. Tidur tak sampai 3 jam. Muka pagi ni sangat keletihan, kelesuan, tidak bermaya, pucat, hilang seri! Huk3! Malas nak tempek mekap apa-apa. Janji dah tempek bedak baby sikit, lipgloss sikit. Sudah!


Wowowowowooo... Double trouble chin! Tanda-tanda menunjukkan tumbesaran saya tidak terbantut! :D


The battle will start at 2.00pm. Seram sejuk dah ni... Segala senjata sudah disediakan... Tapi tau tak tau nak guna senjata tu, kita lihat saja hasilnya nanti... Nanti petang lepas viva, kalau mood yang saya bawak keluar dari bilik viva ceria, senyum sampai ke telinga, maka saya updatelah cerita pasal viva tu ye... Hope everything will go smoothly...




Kepada sesiapa yang dah join SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER, bagi mana-mana link yang belum saya masukkan dalam senarai, saya akan lakukannya selepas ini okeh. Dan saya akan singgah dan follow kesemua blog yang join tu. Jangan risau! Segmen tutup kul 12.00 tgh malam ni. Sekian...


10 comments:

ubi said...

uh..baru abis viva ek?

Nazz@Purple said...

all the best 4 ur presentation..

n.i.k said...

hye! camne nak dptkan blog camni ngEe;) followback bdk baru ni :http://mysyazwanie.blogspot.com ;)

abghani said...

prirate of luna

Anonymous said...

damha..
good luck for hernawati

mny said...

hehehe... nampaknya cik luna dan ketagihan berblog... btw good luck for ur viva..

Besar atau Kecil??

Pure Mahabbah Fillah said...

guuuuuddd luuuuckkk dearr

Yana Farinha said...

done folo u. jom singgah blog sy.=)

shishi.. said...

heeeee...jerawat tu tanda remaja... =D

iphotoshoot said...

http://iphotoshoot2u.blogspot.com/ jmput tgok2..n follow..hihihi n ley promote2 kt kwn2..hihihi