follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Friday, July 01, 2011

Inilah Yang Dikatakan Sooooooooo Good Tu?! Biadap Sungguh!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum...

                                            KEMASKINI                                            


Berdasarkan komen yang saya terima pada entri ini yang dihantar oleh Fiezah Kecik (terima kasih Fiezah Kecik atas perkongsian ini), isu ini adalah isu tahun 2010 yang lepas, yang mana pihak syarikat telah pun memberikan maklum balas di Fanpage Facebook KFC Malaysia... Video yang saya kongsi sebelum terpaksa saya removed dari blog ini bagi menjaga imej dan kepentingan syarikat terbabit agar isu tersebut tidak disebarkan sebagai fitnah.  Harap maklum!


13 comments:

Syazwan said...

rasa nak tumbuk je mamat tu.

Ana Montana said...

perangai macam tutt je mamat nie

LUNA LANUN said...

setakat tumbuk, x beri kesan... syarikat la yg kena tanggung semua tu. satg disebabkan mamat ni dgn kwn2 dia tu, syarikat mengalami kerugian... jenama ni diboikot...

fiezahkecik said...

http://fitrihadi.com/2011/07/kes-ayam-kfc-adalah-isu-lama/

:)

:DiDa: said...

Ok, apa yg sy nampak bukan salah company tp salah kakitgn company, dia tak fikir duit gaji yg dia dpt adalah contribution dari pelanggan mcm kita yg mkn kt situ...this is more than stupid!!!

Cik Ayu said...

da lama xmkn jenama tu.. xsbr nak tunggu feedback company tu

mrs redzuan said...

halamakkkkk........

Cik Asma BLuppy said...

ya ALLAH..
jahat btul buat mcm tu.

Umedia Network said...

Haish. Macam2. Pengotor betul mereka ni. btw, tq for the info and video.
n jgn lupa ke blog kami eh. :)

Cik Sue said...

erkkkk...sampai tak terkomen melihat aksi terlampau nih...kurang ajar betul....

Fitrihadi said...

yeah.. kesal dengan pekerja biadap tahap sampah tu.. KFC gak yang kena teruk.. yang upload video tu pun sama teruk je.. tak abis2 nak mengungkit.. apa pun kes dah lama selesai.. lepas ni boleh ar cik luna belanja saya KFC. hihihi...

P/s: Thanks sebab mention entry saya kat situ ;)

LUNA LANUN said...

Fitrihadi - xder hal! sekadar berkongsi kebenaran...

Munna said...

isu lama eh....erm...terasa geli lg ni...