follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Thursday, July 28, 2011

Ben Ashaari Cari Blog. Cepat!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM


Assalamualaikum... This is my first time... First time apa?! First time kena tinggal bas! Caittttt... Setelah beberapa ratus kali saya menjadi pengguna tegar perkhidmatan bas ekspress, akhirnya nak dijadikan al-kisah hari ni, saya kena tinggal buat julung2 kalinya... Hua3! Padan muka kau Luna! Abih burn RM22.10 untuk tiket Kuantan-KL tengahari ni. Macam mana boleh kena tinggal?! Enset cabuk ni la, tercicir mana tah?! Terpaksa patah balik gi masuk lab cari. Cari punya cari, tak jumpa jugak. Rupanya tercicir kat dalam keta kawan. Bila dah sampai bus stand semula, tengok jam, dah lewat 20 minit! Ahhh confirm bas dah lepas ni! Nak tak nak kena beli tiket lain. Dah takde mood nak balik hari ni, beli tiket untuk balik pagi besok saja!

Untuk meredhakan kekecewaan, meh masuk segmen ni pulak! Takde mood nak buat keja lain dah masa ni! Maklumat lanjut, sila klik banner di atas...


6 comments:

Fariza Othman said...

maigrain saya kalau kena burn tiket~!

Datang sini BW daripada segmen yang sama~!

cheers~!

http://farizaothman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

deqlis said...

deqlis pun dah join..

apa laa soalan bro ben nak kasik...misteri tui kan?

SaveTheWorld said...

haa.. nasib tinggal tiket bus kalau tingal tiket flight.. lagi dasyat!!!

FareezVanFillers said...

dtg lawat dan folloe dari segmen abg ben kalo de mase follo lah ye

LUNA LANUN said...

SaveTheWorld - dah 3 kali pernah tertinggal flight. huk3!

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)