follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Wednesday, July 06, 2011

Grrrrrrrr... Majuk ahhh! Nak Bawak Diri g KL Sekarang Jugak!

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum...  Tak marah, geram sikit je... Kalau marah, sila amalkan doa ni. Punyalah menunggu dari minggu lepas untuk selesaikan semua test tuh, tapi asyik ada orang lain jer yang duk tercongok kt depan mesin tuh!! Sekali hari ni dapat peluang, mesin tuh buat hal pulak dah!

Serius saya majuk... Nak drive balik KL terus ni... Jangan rindu-rinduan kat saya kalau tak sempat nak update blog ni. Kalau broadband tak semput macam siput, berupdate la blog ni. Nak kongsikan cerita dari Muzium Budaya Sarawak ni...

Oklah, selamat memandu ke KL Luna.

Tiba-tiba rindu sama ini budak!


5 comments:

Umedia Network said...

huiii!!! sangat comel itu budak. heheh. :)

UyaRayza said...

comelnye bdak tue heheheeheh..sape tue hehehe

Cik Asma BLuppy said...

comel nye baby ameera
bulu mata pnjang tu=)

ArulchelseA said...

cuak aku...kih kih kih

msredcheesecake said...

Cik luna, sapekah bby kiut itu? Nak pinjam...hehe...