follower: jika widget tidak kelihatan, klik 'follow' pada navbar di atas sekali untuk follow.

Tuesday, July 05, 2011

Follower Ke-1234

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Assalamualaikum... Fiuhhhhh... Nak menunggu no Follower yang cantik ni, tak senang duduk gak saya dibuatnya malam tadi. Serius, setiap saat kalau boleh nak refresh page! Takut kalau no tu terlepas lagi, tak boleh nak printscreen. Refresh punya refresh punya refresh, akhirnya.... Jeng jeng jeng... Inilah hasilnya!

Dapat jugak captured this moment! Huhuhu...


Xanahami empunya header seterusnya blog menjadi pilihan untuk dipromosikan kerana bertuah mendapatkan no comel follower di atas... Terima kasih sebab menjadi salah seorang follower saya. Boleh klik banner untuk berkenalan dengan beliau... :)


7 comments:

Cik Ayu said...

cantik nombor..

pCL [p@kcikLie] said...

woo ramainyer follower...PCL menyinggah lg..

Ummi said...

wah tahniah ye =)

Atiqah Sa'ahiry said...

wahhh..bestnya..pas ne lak 4567..all the best

Frause said...

sama macam den dulu....

X.a.n.a said...

haha ^^ thank sangat...tak sedar pon sebenarnya time follow tu...=)

aena jamil. said...

ramainye follower..


congrats yer. :)